Responsive image

Hoe leuk het is om ‘dank je wel’ te zeggen

25 juni, 2018

Hivos bestaat dit jaar 50 jaar. Het leek ons een prachtig moment om met z’n allen de telefoon te pakken en zoveel mogelijk donateurs te bellen. Om de mensen te bedanken die ons werk steunen en daarmee belangrijke projecten mogelijk maken, in allerlei uithoeken van de wereld. Mensen zoals jij dus!

Iedereen in actie

Als je iets doet, moet je het goed doen. Daarom hebben we letterlijk alle medewerkers op ons kantoor in Den Haag gevraagd om mee te doen. Iedereen die tijd kon vrij maken heeft de telefoon gepakt en onze donateurs opgebeld. Van afdelingsassistent tot programmamanager, van boekhouder tot directeur. Dat waren stuk voor stuk leuke gesprekken, we werden er collectief vrolijk van. En wie niet opnam stuurden we een persoonlijk kaartje.

Positieve reacties

Wij weten ook wel dat je tegenwoordig zóveel ‘hoogstpersoonlijke’ mailtjes, sms-jes, brieven en telefoontjes krijgt, dat je er een beetje immuun voor dreigt te worden. En altijd is er een speciaal aanbod, een donatieverzoek of een onderzoek om aan mee te werken. Daarom vonden wij het belangrijk om dat nu juist niet te doen. We wilden echt alleen maar ‘dank je wel’ zeggen. Omdat we dankzij jouw support op weg zijn naar een vrije, eerlijke en duurzame wereld.

P.S.: We hebben in totaal 530 donateurs kunnen bereiken. Zat jij daar niet bij? Dan bij deze: HEEL HARTELIJK BEDANKT!

Lees ook

 • Op weg naar gelijke rechten in de Caraïben

  13/12/2018

  In 2009 werden vier transgenders in Guyana opgepakt en gearresteerd wegens crossdressing. In de rechtbank kregen ze te horen dat ze verward waren over hun seksualiteit. “Ga op zoek naar Jezus”, luidde het advies van de rechter. Nu, na negen jaar lang de wet uitdagen en de zaak aanvechten, is er eindelijk gerechtigheid: crossdressing is […]

  Lees meer

 • Hivos steunt spraakmakende documentaire over het leven van drie transgenders

  20/11/2018

  Filmmaker Koen Suidgeest en de stichting Human Rights in the Picture hebben van Hivos financiële steun gekregen om een documentaire te maken die wereldwijd ingezet gaat voor educatie en activisme op het gebied van transseksualiteit.

  Lees meer

 • Waarom we stil zijn

  16/11/2018

  Mensenrechten staan wereldwijd onder druk. Daarom doen Hivos en honderden andere organisaties van 16 tot en met 18 november mee met SPEAK! campagne.

  Lees meer