Verantwoord kunstzinnig vakantievieren

14 oktober, 2009

Mediamatic Travel is een doe-het-zelf-netwerk van creatieve mensen in de steden rond de wereld. Met een reis van Mediamatic ontmoet je op je vakantiebestemming lokale experts als kunstenaars die je wegwijs maken in steden als Belgrado en Kabul. Deze kennis is ook gebundeld in de Nederlandse reiscatalogus ‘Bestemmingen 2010.’ Daarbij organiseert Mediamatic Travel de tentoonstelling Amsterdam Biënnale 2009 die van 16 oktober tot 13 december 2009 loopt.

Benieuwd geworden? Bezoek vanaf vrijdagavond 16 oktober de nieuwe site van Mediamatic:
travel.mediamatic.net. Handig om te zoeken naar reisbestemmingen die bij jou passen, maar ook om online je bijzondere vakantie te boeken.

Mediamatic Travel is een project van Hivos-partner Mediamatic, een Nederlandse culturele organisatie die tentoonstellingen, workshops, salons en andere projecten op touw zet rond nieuwe media, kunst en cultuur.

Mediamatic Travel

Lees ook

 • Op weg naar gelijke rechten in de Caraïben

  13/12/2018

  In 2009 werden vier transgenders in Guyana opgepakt en gearresteerd wegens crossdressing. In de rechtbank kregen ze te horen dat ze verward waren over hun seksualiteit. “Ga op zoek naar Jezus”, luidde het advies van de rechter. Nu, na negen jaar lang de wet uitdagen en de zaak aanvechten, is er eindelijk gerechtigheid: crossdressing is […]

  Lees meer

 • Hivos steunt spraakmakende documentaire over het leven van drie transgenders

  20/11/2018

  Filmmaker Koen Suidgeest en de stichting Human Rights in the Picture hebben van Hivos financiële steun gekregen om een documentaire te maken die wereldwijd ingezet gaat voor educatie en activisme op het gebied van transseksualiteit.

  Lees meer

 • Waarom we stil zijn

  16/11/2018

  Mensenrechten staan wereldwijd onder druk. Daarom doen Hivos en honderden andere organisaties van 16 tot en met 18 november mee met SPEAK! campagne.

  Lees meer