The Art of Revolution; Tunisia, Egypt, whats next?

2 februari, 2011

Wereldleiders worstelen openlijk met het herzien van hun beleid en strategieën ten aanzien van de razendsnelle veranderingen binnen de islamitische wereld. Kranten, televisieprogramma’s, blogs en tweets buitelen over elkaar heen met de laatste scoops en het heetste nieuws. Zowel in de politiek als de media wordt verrast gereageerd op de huidige ontwikkelingen in Noord Afrika en het Midden Oosten. Echter, in de artscene in zowel Tunesië als Egypte voeren kunstenaars en andere artiesten door middel van hun werk al jarenlang oppositie tegen het regime!

Gasten en artiesten
Wij presenteren een avond vol film, hip hop, theater, blogs, skype en discussie. Met: Hassouna Mansoura (filmcriticus ), Sabri Saad El Haamus (artistiek leider theatergroep DNA), Amiad Bajazy (activist), Petra Stienen (auteur van ‘Dromen van een Arabische Lente’), Sami ben Gharbia (digitaal activist) en vele anderen. Houd onze website in de gaten voor een update van gasten en artiesten.

Kaarten zijn te koop via de website van de Balie, telefonisch te reserveren op werkdagen tussen 16.00 en 17.00 via tel.nr. 020-5535100 of aan de deur te koop. De kassa is alleen geopend bij programma’s waarbij kaartverkoop plaatsvindt. De kassa is dan anderhalf uur voor aanvang geopend. Gereserveerde kaarten moeten drie kwartier voor aanvang opgehaald zijn, daarna vervalt uw reservering.

Dit programma is een coproductie van De Balie, SICA, Hivos, IKV Pax Christi/PAX it, Amsterdams Fonds voor de Kunsten en Neil van der Linden en Hassouna Mansoura (concept).

Woensdag 9 februari 2011, 20.00- 22.00 in De Balie, Amsterdam
7 euro / 5 euro (korting)
Voertaal: Engels

Lees ook