Televisie in het teken van Fairtrade

30 oktober, 2009

Specialty Day
Tijdens de Speciality Day op GoedTV op 1 november zijn er verder programma’s te zien van onder meer Lokaal Mondiaal, COS, ICCO, Max Havelaar, Hivos, FairTrade en WereldWinkels. Ook verschijnt er ieder uur een korte reportage van 40 jaar Wereldwinkels tijdens de ETFAM, de eerste fairtrade beurs in Europa.

Fairtrade Week
De Fairtrade week vindt landelijk plaats van 29 oktober tot en met 7 november. Het idee achter de jaarlijkse Fairtrade Week is een week lang alle ontwikkelingen rondom Fairtrade vol in de schijnwerpers zetten.

Bekijk op de website van Goed TV het uitzendschema. Heb je geen digitale televisie? Bekijk de programma’s dan online op de website van Goed TV.

Lees hier meer over de Fair Trade Koffie Break tijdens de Fair Trade Week

Lees ook

 • ‘Film opent andere luikjes’

  29/05/2019

  Het Queer Film Festival sprak met onze programmamanager Sexual Rights & Diversity Karen Hammink over het belang en effect van film als het gaat om meer bewustwording en begrip voor LHBTI’s.

  Lees meer

 • Nieuw programma ‘Work: No Child’s Business’ ter bestrijding van kinderarbeid gelanceerd

  24/05/2019

  Stop Kinderarbeid (gecoördineerd door Hivos), UNICEF Nederland en Save the Children Nederland verwelkomen unieke kans om bij te dragen aan het uitbannen van kinderarbeid. 23 mei, Den Haag.  Het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft aangekondigd dat de Alliantie van deze organisaties €35 miljoen zal ontvangen om hun nieuwe programma ‘Work: No Child’s Business’ uit […]

  Lees meer

 • De revolutie van een oma

  23/05/2019

  De 81-jarige Elena uit Costa Rica is een moedige oma die opkomt voor acceptatie van de LHBTI-gemeenschap. Elk jaar maakt zij de regenboogvlaggen voor de pride parade. Ze werd het symbool voor acceptatie in een conservatief land. Haar kleindochter en LHBTI-activist Shi vertelt ons hun verhaal.

  Lees meer