Televisie in het teken van Fairtrade

30 oktober, 2009

Specialty Day
Tijdens de Speciality Day op GoedTV op 1 november zijn er verder programma’s te zien van onder meer Lokaal Mondiaal, COS, ICCO, Max Havelaar, Hivos, FairTrade en WereldWinkels. Ook verschijnt er ieder uur een korte reportage van 40 jaar Wereldwinkels tijdens de ETFAM, de eerste fairtrade beurs in Europa.

Fairtrade Week
De Fairtrade week vindt landelijk plaats van 29 oktober tot en met 7 november. Het idee achter de jaarlijkse Fairtrade Week is een week lang alle ontwikkelingen rondom Fairtrade vol in de schijnwerpers zetten.

Bekijk op de website van Goed TV het uitzendschema. Heb je geen digitale televisie? Bekijk de programma’s dan online op de website van Goed TV.

Lees hier meer over de Fair Trade Koffie Break tijdens de Fair Trade Week

Lees ook

 • Column: Vrije ruimte

  17/12/2018

  Hivos jubileert dit jaar, een halve eeuw van vernieuwingsdrang en strijd voor sociale rechtvaardigheid. Het is tegelijk een goed moment voor reflectie. Wat is onze rol in deze roerige tijden waarop populistische en autocratische leiders zo’n groot stempel drukken?

  Lees meer

 • Op weg naar gelijke rechten in de Caraïben

  13/12/2018

  In 2009 werden vier transgenders in Guyana opgepakt en gearresteerd wegens crossdressing. Nu, na negen jaar lang de wet uitdagen en de zaak aanvechten, is er eindelijk gerechtigheid: mede dankzij de inspanningen van Hivos en partnerorganisaties is crossdressing niet langer strafbaar in Guyana.

  Lees meer

 • Een bijzondere nalatenschap

  10/12/2018

  Eddy Cohen uit Amsterdam liet na zijn overlijden een flink vermogen na aan drie goede doelen, waaronder Hivos. Om hem te eren hebben we een bankje geadopteerd in het Vondelpark, in het Rosarium.

  Lees meer