Tegel voor Metropolis mooie blijk van erkenning

12 april, 2011

Hivos is als partner van Metropolis erg blij met deze blijk van erkenning. De jury merkt op dat Metropolis ‘het bijzondere resultaat is van samenwerking tussen een omroep en een ontwikkelingsorganisatie.’

Loe Schout, hoofd Cultuur, ICT en Media bij ontwikkelingsorganisatie Hivos en mede initiator van Metropolis: “Wereldwijd werkt Metropolis inmiddels met zo’n zeventig lokale correspondenten. Erg leuk dat hun boodschap via de website inmiddels gretig aftrek vindt.”

De Nederlandse Vereniging van Journalisten reikt de prestigieuze prijs jaarlijks uit aan de beste journalistieke producties van het vorige jaar. Metropolis scoorde in de categorie ‘online’. De Tegel krijgt een mooie plek op de Metropolis redactie!

Lees ook

 • ‘Film opent andere luikjes’

  29/05/2019

  Het Queer Film Festival sprak met onze programmamanager Sexual Rights & Diversity Karen Hammink over het belang en effect van film als het gaat om meer bewustwording en begrip voor LHBTI’s.

  Lees meer

 • Nieuw programma ‘Work: No Child’s Business’ ter bestrijding van kinderarbeid gelanceerd

  24/05/2019

  Stop Kinderarbeid (gecoördineerd door Hivos), UNICEF Nederland en Save the Children Nederland verwelkomen unieke kans om bij te dragen aan het uitbannen van kinderarbeid. 23 mei, Den Haag.  Het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft aangekondigd dat de Alliantie van deze organisaties €35 miljoen zal ontvangen om hun nieuwe programma ‘Work: No Child’s Business’ uit […]

  Lees meer

 • De revolutie van een oma

  23/05/2019

  De 81-jarige Elena uit Costa Rica is een moedige oma die opkomt voor acceptatie van de LHBTI-gemeenschap. Elk jaar maakt zij de regenboogvlaggen voor de pride parade. Ze werd het symbool voor acceptatie in een conservatief land. Haar kleindochter en LHBTI-activist Shi vertelt ons hun verhaal.

  Lees meer