StoereVrouwen boek: 50 Tinten Rood

14 februari, 2013

50 Tinten rood is een boek vol verleiding waarin de eerlijke roos een sleutelrol vervult. Dit boek is gratis te downloaden.

Volgens de StoereVrouwen hoef je als consument zeker niet te stoppen met het kopen van rozen, maar is het goed erop te letten waar ze vandaan komen. Op dit moment zijn keurmerken het beste alternatief voor de consument, omdat eerlijke bloemen bijdragen aan een leefbaar loon en betere arbeidsomstandigheden.

Dus: let erop wat je koopt en word ook een Fair Valentine! Of teken de petitie voor eerlijke bloemen.

Lees ook

 • Op weg naar gelijke rechten in de Caraïben

  13/12/2018

  In 2009 werden vier transgenders in Guyana opgepakt en gearresteerd wegens crossdressing. In de rechtbank kregen ze te horen dat ze verward waren over hun seksualiteit. “Ga op zoek naar Jezus”, luidde het advies van de rechter. Nu, na negen jaar lang de wet uitdagen en de zaak aanvechten, is er eindelijk gerechtigheid: crossdressing is […]

  Lees meer

 • Hivos steunt spraakmakende documentaire over het leven van drie transgenders

  20/11/2018

  Filmmaker Koen Suidgeest en de stichting Human Rights in the Picture hebben van Hivos financiële steun gekregen om een documentaire te maken die wereldwijd ingezet gaat voor educatie en activisme op het gebied van transseksualiteit.

  Lees meer

 • Waarom we stil zijn

  16/11/2018

  Mensenrechten staan wereldwijd onder druk. Daarom doen Hivos en honderden andere organisaties van 16 tot en met 18 november mee met SPEAK! campagne.

  Lees meer