Steun wereldvrouwen en win kaarten voor WOMEN Inc.

25 februari, 2010

Steun meisjes en vrouwen wereldwijd
Hivos maakt zich sterk voor meisjes en vrouwen wereldwijd. Bijvoorbeeld door te investeren in projecten voor betere scholing en betaald werk, voor deelname aan verkiezingen en openbaar bestuur. Of voor het opstarten van een eigen bedrijfje met behulp van een kleine lening. Op die manier helpt Hivos meisjes en vrouwen wereldwijd een stem te geven, hun vrijheid te vergroten en hun deelname aan de samenleving te stimuleren.

Help mee en win
Hivos geeft kaarten cadeau aan mensen die zich op een krachtige of originele manier laten horen voor meisjes en vrouwen in ontwikkelingslanden. Bedenk zelf een steunbetuiging en win kaarten voor WOMEN Inc. Stuur een email naar webredactie@hivos.nl met adresgegevens en een link (of kopie) van de steunbetuiging.

Bijvoorbeeld:
> Twitter een steunbetuiging (@hivos #wereldvrouwen)
> Schrijf een blog op de Hivoscommunity
> Doneer voor het werk van Hivos voor wereldvrouwen

Hivos & WOMEN Inc.
WOMEN Inc. presenteert met trots haar derde internationale festival van 1 tot en met 5 maart in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam. Op 6 maart is er een groots spektakel in de Westergasfabriek met interessante spreeksters. Op uitnodiging van Hivos bezoekt Shadi Sadr zaterdag 6 maart het festival. Sadr is voorvechtster van vrouwenrechten in Iran. Zij zal spreken over de voortrekkersrol van vrouwen en vragen beantwoorden over de Iraanse documentaire ‘Women in Shroud’.

Om aandacht te vragen voor organisaties die meisjes en vrouwen in Azië, Afrika en Latijns-Amerika een stem geven is Hivos de laatste festivaldag met een stand aanwezig. Bij de Hivos-stand kunt u onder andere meespelen met het rad van avontuur.

Rad van avontuur

> Meer over het festival en kaartverkoop

Lees ook