Steun homos en lesbiennes, vraag de gratis Hivos poster aan

23 februari, 2011

Dat afwijken van de heteroseksuele norm gevaarlijk is blijkt wel in Honduras, waar je erom vermoord kan worden zonder dat je moordenaar ooit vervolgd wordt. Of in Oeganda, waar je straks misschien de doodstraf krijgt als je geen hetero bent.

Bestel de poster
Voor lokale Hivos-partners is de maat vol. Zij verdienen steun in hun strijd voor sociale acceptatie, de mogelijkheid tot het uitdragen van een eigen seksuele identiteit, het tegengaan van homofobie en het uitbannen van anti-homo wetgeving. Hivos vindt het belangrijk dat deze strijd ook in Nederland aandacht en erkenning krijgt. Met de nieuwe, gratis Hivos posters kun jij daaraan bijdragen. Vraag hem aan en hang hem op!

Stuur een email, o.v.v. ‘poster aanvraag’, naar info@hivos.nl en vermeld daarin je naam en adres. Vergeet ook niet aan te geven welke poster je het liefst wil hebben. De posters zijn ook verkrijgbaar in het Spaans en het Engels. Let op, het kan even duren voordat je de poster in huis hebt.
 
Naam poster: Ik ben gay (Nederlands, Engels of Spaans)

Poster: Ik ben lesbisch (Nederlands, Engels of Spaans)

 

Financieel steunen
Wil jij Hivos steunen bij haar strijd voor homo-emancipatie wereldwijd? Doe een gift!

Lees ook

 • ‘Film opent andere luikjes’

  29/05/2019

  Het Queer Film Festival sprak met onze programmamanager Sexual Rights & Diversity Karen Hammink over het belang en effect van film als het gaat om meer bewustwording en begrip voor LHBTI’s.

  Lees meer

 • Nieuw programma ‘Work: No Child’s Business’ ter bestrijding van kinderarbeid gelanceerd

  24/05/2019

  Stop Kinderarbeid (gecoördineerd door Hivos), UNICEF Nederland en Save the Children Nederland verwelkomen unieke kans om bij te dragen aan het uitbannen van kinderarbeid. 23 mei, Den Haag.  Het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft aangekondigd dat de Alliantie van deze organisaties €35 miljoen zal ontvangen om hun nieuwe programma ‘Work: No Child’s Business’ uit […]

  Lees meer

 • De revolutie van een oma

  23/05/2019

  De 81-jarige Elena uit Costa Rica is een moedige oma die opkomt voor acceptatie van de LHBTI-gemeenschap. Elk jaar maakt zij de regenboogvlaggen voor de pride parade. Ze werd het symbool voor acceptatie in een conservatief land. Haar kleindochter en LHBTI-activist Shi vertelt ons hun verhaal.

  Lees meer