Steun homos en lesbiennes, vraag de gratis Hivos poster aan

23 februari, 2011

Dat afwijken van de heteroseksuele norm gevaarlijk is blijkt wel in Honduras, waar je erom vermoord kan worden zonder dat je moordenaar ooit vervolgd wordt. Of in Oeganda, waar je straks misschien de doodstraf krijgt als je geen hetero bent.

Bestel de poster
Voor lokale Hivos-partners is de maat vol. Zij verdienen steun in hun strijd voor sociale acceptatie, de mogelijkheid tot het uitdragen van een eigen seksuele identiteit, het tegengaan van homofobie en het uitbannen van anti-homo wetgeving. Hivos vindt het belangrijk dat deze strijd ook in Nederland aandacht en erkenning krijgt. Met de nieuwe, gratis Hivos posters kun jij daaraan bijdragen. Vraag hem aan en hang hem op!

Stuur een email, o.v.v. ‘poster aanvraag’, naar info@hivos.nl en vermeld daarin je naam en adres. Vergeet ook niet aan te geven welke poster je het liefst wil hebben. De posters zijn ook verkrijgbaar in het Spaans en het Engels. Let op, het kan even duren voordat je de poster in huis hebt.
 
Naam poster: Ik ben gay (Nederlands, Engels of Spaans)

Poster: Ik ben lesbisch (Nederlands, Engels of Spaans)

 

Financieel steunen
Wil jij Hivos steunen bij haar strijd voor homo-emancipatie wereldwijd? Doe een gift!

Lees ook

 • Column: Vrije ruimte

  17/12/2018

  Hivos jubileert dit jaar, een halve eeuw van vernieuwingsdrang en strijd voor sociale rechtvaardigheid. Het is tegelijk een goed moment voor reflectie. Wat is onze rol in deze roerige tijden waarop populistische en autocratische leiders zo’n groot stempel drukken?

  Lees meer

 • Op weg naar gelijke rechten in de Caraïben

  13/12/2018

  In 2009 werden vier transgenders in Guyana opgepakt en gearresteerd wegens crossdressing. Nu, na negen jaar lang de wet uitdagen en de zaak aanvechten, is er eindelijk gerechtigheid: mede dankzij de inspanningen van Hivos en partnerorganisaties is crossdressing niet langer strafbaar in Guyana.

  Lees meer

 • Een bijzondere nalatenschap

  10/12/2018

  Eddy Cohen uit Amsterdam liet na zijn overlijden een flink vermogen na aan drie goede doelen, waaronder Hivos. Om hem te eren hebben we een bankje geadopteerd in het Vondelpark, in het Rosarium.

  Lees meer