Steun het Hivos homo-emancipatieprogramma

20 juli, 2011

Wil jij Hivos steunen in haar strijd voor gelijke rechten voor homo’s? Dat kan op de volgende manieren:

 

 

 

Steun ons homo-emancipatieprogrammaHivos steunt meer dan 50 partnerorganisaties in Afrika, Azië en Latijns-Amerika die zich inzetten voor homo- en lesborechten. Steun het Hivos homo-emancipatie programma met een eenmalige of periodieke donatie! 

Steun homorechten met je verenigingBen je lid van een (roze) sportvereniging, hobbyclub of andere groep en vind je dat homo’s, lesbo’s en transseksuelen in het buitenland daar ook recht op hebben? Organiseer je wel eens een evenement, toernooi of feest, en lijkt het je leuk een deel van de opbrengst aan een goed doel te schenken? Grijp dan nu je kans om je met je groep in te zetten voor homorechten in ontwikkelingslanden! Met jouw evenement kun je direct een project steunen in het land van jouw keuze. Meer weten?Neem dan contact op met Francis Vollebregt.

Lees ook

 • Column: Vrije ruimte

  17/12/2018

  Hivos jubileert dit jaar, een halve eeuw van vernieuwingsdrang en strijd voor sociale rechtvaardigheid. Het is tegelijk een goed moment voor reflectie. Wat is onze rol in deze roerige tijden waarop populistische en autocratische leiders zo’n groot stempel drukken?

  Lees meer

 • Op weg naar gelijke rechten in de Caraïben

  13/12/2018

  In 2009 werden vier transgenders in Guyana opgepakt en gearresteerd wegens crossdressing. Nu, na negen jaar lang de wet uitdagen en de zaak aanvechten, is er eindelijk gerechtigheid: mede dankzij de inspanningen van Hivos en partnerorganisaties is crossdressing niet langer strafbaar in Guyana.

  Lees meer

 • Een bijzondere nalatenschap

  10/12/2018

  Eddy Cohen uit Amsterdam liet na zijn overlijden een flink vermogen na aan drie goede doelen, waaronder Hivos. Om hem te eren hebben we een bankje geadopteerd in het Vondelpark, in het Rosarium.

  Lees meer