Ruben en Sam op reis voor Hivos

6 april, 2011

Ruben en Sam, twee film- en fotografiestudenten, vormen samen een van de zes teams die voor 6x6x6 op Reis vertrekken naar de zes verschillende continenten. Daar zullen zij zes opdrachten uitvoeren voor Hivos. Welke opdrachten dat zullen zijn, kan deze week worden bepaald door bezoekers van www.6x6x6opreis.nl
 

Sumba

Halverwege april zullen Ruben en Sam met frisse moed vertrekken naar Sumba, het ‘iconische eiland’, dat Hivos in samenwerking met de lokale bevolking binnen tien jaar 100 procent duurzaam wil maken. “6x6x6 op Reis geeft ons de unieke kans om met onze creativiteit een bijdrage te leveren aan het goede doel. Wij hebben onze kans gepakt en zullen Hivos ondersteunen met hun missie in Azie. Geen opdracht gaat ons te ver en we zullen letterlijk door het stof gaan om deze te voltooien”, aldus de twee.

Volgen is steunen

Ruben en Sam zullen uitgebreid verslag doen van hun reis. Via Facebook, Twitter en de website 6x6x6opreis.nl laten ze het publiek in Nederland de wereld zien. Eenieder die Ruben en Sam volgt via e-mail, Facebook of Twitter ondersteunt automatisch de 6 deelnemende organisaties: STOP AIDS NOW!, Hivos, EEN, Fairfood, Solidaridad en OneMen. Deze actie wordt namelijk gesponsord door diverse bedrijven. Voor iedere volger doneren de sponsoren direct € 0,30 in de pot, die aan het eind van de actie verdeeld wordt onder de goede doelen.

Volg Ruben en Sam op hun eigen 6x6x6 pagina!

Lees ook