Programma van Beat the Heat Now bekend!

9 december, 2009

Beat The Heat Now!
Op Beat The Heat Now kan jong en oud zich laten zien en horen voor het klimaat en genieten van een afwisselend programma. Denk aan samen dansen en springen tegen de hitte, luisteren naar afgevaardigden uit het Zuiden, politici en CEO’s in de talkshow, of kennis maken met de talrijke oplossingen voor het klimaatprobleem.

Kopenhagen móet slagen
Woordvoerder van de KopenhagenCoalitie Pieter Winsemius: “we kunnen ons geen mislukking veroorloven in Kopenhagen, want met name in ontwikkelingslanden hebben nu al veel mensen te lijden van klimaatverandering. Kopenhagen móet slagen. Daarom moeten we in de hele wereld samen zorgen voor een momentum en zo’n momentum is Beat The Heat Now in Nederland”.

Marc Cornelissen (poolreiziger en duurzaamheidspionier) voegt daar aan toe: “Klimaatverandering aanpakken is ambitieus en dat vraagt om een brede coalitie. Ongeacht achtergrond en politieke voorkeur moeten we ons uitspreken voor politieke moed en daadkracht in Kopenhagen. Laten we de Nederlandse afvaardiging in Kopenhagen inspireren met onze betrokkenheid. De tijd tikt maar we hebben nu nog de mogelijkheid de gevolgen van klimaatverandering te beperken.”

De mondiale campagne TckTckTck noemt de klimaattop in Kopenhagen ‘the most important meeting of our lifetimes’. Aart van Veller, groene ondernemer, directeur van ‘Wij zijn Koel’ sluit daar bij aan: “Het is van essentieel belang voor de wereld zoals we die nu kennen dat er een goed klimaatakkoord wordt gesloten. Er is geen andere optie… daarom roep ik iedereen op om naar de Jaarbeurs te komen op 12 december zodat we deze boodschap mee kunnen geven aan onze delegatie naar Kopenhagen.”

Download onder aan de pagina het programma van Beat The Heat Now

Kom ook en bestel nu je kaarten via www.beattheheatnow.nl

Datum : Zaterdag 12 december
Tijd : 17.00 – 22.00 uur
Plaats : Jaarbeurs Utrecht
Toegang: € 5,-.

Meer weten:

>> Laat hier jouw boodschap achter op de KopenhagenExpress
>> Het programma van Beat the Heat Now
>> Bekijk de videoclip van ‘One world’ van Boris
>> Beluister de single ‘Voel je de hitte’ van Kasper van Kooten
>> Ook Human.nl schreef een artikel over ‘Groene Humanisten’ en Beat The Heat Now

Lees ook