NRC Charity Awards: Stem op Hivos!

4 juli, 2011

NRC Media biedt de winnaar van de publiek,- en vakjuryprijs viermaal twee pagina’s in NRC Handelsblad en/of NRC Next. Dat is voor Hivos een geweldige kans! Wil je ons helpen?

Breng hier je stem uit. Klikken op het meest rechtse pijltje, zorgt voor de hoogste waardering. Je maakt dan kans op een iPad2 inclusief jaarabonnement op NRC Handelsblad of nrc.next.

Met de Charity Award wil NRC Media de non-profit branche ondersteunen bij het bereiken van bestaande en nieuwe donateurs, vrijwilligers en ambassadeurs.

Lees ook

 • Op weg naar gelijke rechten in de Caraïben

  13/12/2018

  In 2009 werden vier transgenders in Guyana opgepakt en gearresteerd wegens crossdressing. In de rechtbank kregen ze te horen dat ze verward waren over hun seksualiteit. “Ga op zoek naar Jezus”, luidde het advies van de rechter. Nu, na negen jaar lang de wet uitdagen en de zaak aanvechten, is er eindelijk gerechtigheid: crossdressing is […]

  Lees meer

 • Hivos steunt spraakmakende documentaire over het leven van drie transgenders

  20/11/2018

  Filmmaker Koen Suidgeest en de stichting Human Rights in the Picture hebben van Hivos financiële steun gekregen om een documentaire te maken die wereldwijd ingezet gaat voor educatie en activisme op het gebied van transseksualiteit.

  Lees meer

 • Waarom we stil zijn

  16/11/2018

  Mensenrechten staan wereldwijd onder druk. Daarom doen Hivos en honderden andere organisaties van 16 tot en met 18 november mee met SPEAK! campagne.

  Lees meer