Nog 10 kanshebbers op droombaan Postcode Loterij

10 maart, 2011

Inmiddels is de strijd om de felbegeerde droombaan in een beslissende fase beland. Er zijn nog maar tien kanshebbers over, die allemaal dingen naar jouw stem. Wie gun jij de baan van zijn of haar leven? Stemmen kan op de website.

Het duo dat straks daadwerkelijk op reis zal gaan wordt op 31 maart bekend gemaakt. De winnaars zullen uitgebreid verslag van doen van hun belevenissen en op die manier aandacht vragen voor het werk van goede doelen die gesteund worden door de loterij dankzij haar deelnemers.

Lees ook

 • Op weg naar gelijke rechten in de Caraïben

  13/12/2018

  In 2009 werden vier transgenders in Guyana opgepakt en gearresteerd wegens crossdressing. In de rechtbank kregen ze te horen dat ze verward waren over hun seksualiteit. “Ga op zoek naar Jezus”, luidde het advies van de rechter. Nu, na negen jaar lang de wet uitdagen en de zaak aanvechten, is er eindelijk gerechtigheid: crossdressing is […]

  Lees meer

 • Hivos steunt spraakmakende documentaire over het leven van drie transgenders

  20/11/2018

  Filmmaker Koen Suidgeest en de stichting Human Rights in the Picture hebben van Hivos financiële steun gekregen om een documentaire te maken die wereldwijd ingezet gaat voor educatie en activisme op het gebied van transseksualiteit.

  Lees meer

 • Waarom we stil zijn

  16/11/2018

  Mensenrechten staan wereldwijd onder druk. Daarom doen Hivos en honderden andere organisaties van 16 tot en met 18 november mee met SPEAK! campagne.

  Lees meer