Nog 10 kanshebbers op droombaan Postcode Loterij

10 maart, 2011

Inmiddels is de strijd om de felbegeerde droombaan in een beslissende fase beland. Er zijn nog maar tien kanshebbers over, die allemaal dingen naar jouw stem. Wie gun jij de baan van zijn of haar leven? Stemmen kan op de website.

Het duo dat straks daadwerkelijk op reis zal gaan wordt op 31 maart bekend gemaakt. De winnaars zullen uitgebreid verslag van doen van hun belevenissen en op die manier aandacht vragen voor het werk van goede doelen die gesteund worden door de loterij dankzij haar deelnemers.

Lees ook

 • ‘Film opent andere luikjes’

  29/05/2019

  Het Queer Film Festival sprak met onze programmamanager Sexual Rights & Diversity Karen Hammink over het belang en effect van film als het gaat om meer bewustwording en begrip voor LHBTI’s.

  Lees meer

 • Nieuw programma ‘Work: No Child’s Business’ ter bestrijding van kinderarbeid gelanceerd

  24/05/2019

  Stop Kinderarbeid (gecoördineerd door Hivos), UNICEF Nederland en Save the Children Nederland verwelkomen unieke kans om bij te dragen aan het uitbannen van kinderarbeid. 23 mei, Den Haag.  Het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft aangekondigd dat de Alliantie van deze organisaties €35 miljoen zal ontvangen om hun nieuwe programma ‘Work: No Child’s Business’ uit […]

  Lees meer

 • De revolutie van een oma

  23/05/2019

  De 81-jarige Elena uit Costa Rica is een moedige oma die opkomt voor acceptatie van de LHBTI-gemeenschap. Elk jaar maakt zij de regenboogvlaggen voor de pride parade. Ze werd het symbool voor acceptatie in een conservatief land. Haar kleindochter en LHBTI-activist Shi vertelt ons hun verhaal.

  Lees meer