MyHivos-community vernieuwd

12 juni, 2009

 

Door lid te worden van de MyHivos-community kun je contact leggen met andere MyHivos-leden over de hele wereld. Het doel is uiteindelijk een groot wereldwijd netwerk van mensen die kennis kunnen delen, discussiëren, elkaar vinden in interesses en werk. Daarom willen we graag dat iedereen die aan Hivos gelieerd is, lid wordt van de community. Dit zijn medewerkers op het hoofdkantoor, regionale en lokale kantoren, partners en medewerkers van partners, donoren en deskundigen.

Het doel van de community is zichtbaarheid en interactie. Dit kan door het invullen van je persoonlijke profiel, bloggen, foto’s plaatsen en reageren op anderen in de community. Door lid te worden van de community ben je zichtbaar voor bezoekers en kunnen mensen vragen stellen over je werk.

 

Wil je ook lid worden van MyHivos-community, klik hier

Lees ook

 • ‘Film opent andere luikjes’

  29/05/2019

  Het Queer Film Festival sprak met onze programmamanager Sexual Rights & Diversity Karen Hammink over het belang en effect van film als het gaat om meer bewustwording en begrip voor LHBTI’s.

  Lees meer

 • Nieuw programma ‘Work: No Child’s Business’ ter bestrijding van kinderarbeid gelanceerd

  24/05/2019

  Stop Kinderarbeid (gecoördineerd door Hivos), UNICEF Nederland en Save the Children Nederland verwelkomen unieke kans om bij te dragen aan het uitbannen van kinderarbeid. 23 mei, Den Haag.  Het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft aangekondigd dat de Alliantie van deze organisaties €35 miljoen zal ontvangen om hun nieuwe programma ‘Work: No Child’s Business’ uit […]

  Lees meer

 • De revolutie van een oma

  23/05/2019

  De 81-jarige Elena uit Costa Rica is een moedige oma die opkomt voor acceptatie van de LHBTI-gemeenschap. Elk jaar maakt zij de regenboogvlaggen voor de pride parade. Ze werd het symbool voor acceptatie in een conservatief land. Haar kleindochter en LHBTI-activist Shi vertelt ons hun verhaal.

  Lees meer