MyHivos-community vernieuwd

12 juni, 2009

 

Door lid te worden van de MyHivos-community kun je contact leggen met andere MyHivos-leden over de hele wereld. Het doel is uiteindelijk een groot wereldwijd netwerk van mensen die kennis kunnen delen, discussiëren, elkaar vinden in interesses en werk. Daarom willen we graag dat iedereen die aan Hivos gelieerd is, lid wordt van de community. Dit zijn medewerkers op het hoofdkantoor, regionale en lokale kantoren, partners en medewerkers van partners, donoren en deskundigen.

Het doel van de community is zichtbaarheid en interactie. Dit kan door het invullen van je persoonlijke profiel, bloggen, foto’s plaatsen en reageren op anderen in de community. Door lid te worden van de community ben je zichtbaar voor bezoekers en kunnen mensen vragen stellen over je werk.

 

Wil je ook lid worden van MyHivos-community, klik hier

Lees ook

 • Column: Vrije ruimte

  17/12/2018

  Hivos jubileert dit jaar, een halve eeuw van vernieuwingsdrang en strijd voor sociale rechtvaardigheid. Het is tegelijk een goed moment voor reflectie. Wat is onze rol in deze roerige tijden waarop populistische en autocratische leiders zo’n groot stempel drukken?

  Lees meer

 • Op weg naar gelijke rechten in de Caraïben

  13/12/2018

  In 2009 werden vier transgenders in Guyana opgepakt en gearresteerd wegens crossdressing. Nu, na negen jaar lang de wet uitdagen en de zaak aanvechten, is er eindelijk gerechtigheid: mede dankzij de inspanningen van Hivos en partnerorganisaties is crossdressing niet langer strafbaar in Guyana.

  Lees meer

 • Een bijzondere nalatenschap

  10/12/2018

  Eddy Cohen uit Amsterdam liet na zijn overlijden een flink vermogen na aan drie goede doelen, waaronder Hivos. Om hem te eren hebben we een bankje geadopteerd in het Vondelpark, in het Rosarium.

  Lees meer