Moving from Intentions to Action.

29 oktober, 2009

Het doel? Het samenbrengen van verschillende belanghebbenden zoals beleidsmakers, ontwikkelingswerkers, wetenschappers en andere professionals die onder meer hier kennis en ervaringen uitwisselen. De nadruk ligt op verbetering van de samenwerking voor beleidsontwikkeling en de uitvoering van de plannen in het Zuiden.

Eerste Internationale Expert Meeting
In 2007 werd de eerste Internationale Expert Meeting over hiv-preventie voor lesbische vrouwen, homomannen, biseksuelen en transgenders werd georganiseerd in Amsterdam, Meer dan zestig deskundigen uit de hele wereld spraken over de behoeften, prioriteiten en strategieën om HIV tegen te gaan. Deze Expert Meetings zijn bedoeld voor professionals en zijn alleen op uitnodiging.

Schorer
Schorer is het Nederlands instituut voor homoseksualiteit, gezondheid en welzijn en biedt lesbische vrouwen, homomannen, biseksuelen en transgenders informatie, kennis en faciliteiten om hun gezondheid en welzijn te verbeteren. Daarnaast onderzoekt Schorer de positie van deze groepen. Op het gebied van hiv/soa vindt jaarlijks de Schorer Monitor plaats onder mannen die seks hebben met mannen (MSM). Ook verzorgt Schorer voorlichtings- en preventiecampagnes, in het bijzonder op het terrein van HIV/soa.

Datum: 5 en 6 november 2009
Plaats: West-Indisch Huis in Amsterdam

Ben jij een professional, vind jij jouw expertise cruciaal, maar heb je geen uitnodiging ontvangen? Neem dan gerust contact op met het Schorer-instituut. Kijk voor meer informatie op www.schorer.nl

Lees ook