Metropolis over dansen, sjansen en slimmere versiertrucs

7 juli, 2011

Hier in Nederland is de kans op succes nog altijd groot op een zaterdagavond in de discotheek. Daarom gaan we stappen met Jeffrey en Reno uit Coevorden. Zij onderhouden met gemak contact met 40 meiden tegelijk en Jeffrey heeft zelfs 2 mobieltjes: één voor zijn moeder, de ander voor de meisjes.

Getting back into the wombUit de rest van de wereld komen tips om dit spelletje eens anders te spelen. In Los Angeles volgde onze correspondent Josh een stoomcursus bij Amerika’s meest flamboyante pick up artist. Sinds hij zich realiseerde dat we allemaal door seks tot stand zijn gekomen, is Vince’s doel in het leven ‘all about getting back into the womb’.

In China krijgen we het recept voor verleiden volgens Mr. Lee van de traditionele Dai-stam. Benodigdheden: wonderbonen en hagedissenvlees. En in de Filippijnen vonden we de sexy ladyboy Jane, die de Westerse toeristen altijd met nèt iets extra’s weet te verrassen.

Metropolis over dansen, sjansen en slimmere versiertrucs.
Donderdag 7 juli om 21.00 uur op Nederland 3

Lees ook

 • Op weg naar gelijke rechten in de Caraïben

  13/12/2018

  In 2009 werden vier transgenders in Guyana opgepakt en gearresteerd wegens crossdressing. In de rechtbank kregen ze te horen dat ze verward waren over hun seksualiteit. “Ga op zoek naar Jezus”, luidde het advies van de rechter. Nu, na negen jaar lang de wet uitdagen en de zaak aanvechten, is er eindelijk gerechtigheid: crossdressing is […]

  Lees meer

 • Hivos steunt spraakmakende documentaire over het leven van drie transgenders

  20/11/2018

  Filmmaker Koen Suidgeest en de stichting Human Rights in the Picture hebben van Hivos financiële steun gekregen om een documentaire te maken die wereldwijd ingezet gaat voor educatie en activisme op het gebied van transseksualiteit.

  Lees meer

 • Waarom we stil zijn

  16/11/2018

  Mensenrechten staan wereldwijd onder druk. Daarom doen Hivos en honderden andere organisaties van 16 tot en met 18 november mee met SPEAK! campagne.

  Lees meer