Metropolis geeft relatieadvies

22 februari, 2012

In Italië moeten mannen flink uitpakken om hun temperamentvolle vrouw  tevreden te stellen. Dat kan bijvoorbeeld door ze Roy cadeau te doen. Roy is gigolo en voor een goede prijs geeft hij de dames de nacht van  hun leven. De tip uit Italië: af en toe je huwelijkse plichten uitbesteden.

Mjuma uit Kenia houdt haar man liever zelf tevreden. Zij weigert haar man nooit seks en daarom zijn ze naar eigen zeggen heel gelukkig. Een old school tip dus, maar je man zal het niet buiten de deur zoeken, aldus Mjuma.
Denchio  op de Filippijnen vraagt de sjamaan om advies. Zijn vrouw heeft hem verlaten en op zijn charmeoffensief met rozen en chocola heeft ze niet  gereageerd. Dus om haar terug te winnen zoekt hij het nu in zwarte  magie.
Maar wat als het helemaal niet lukt om een vrouw te vinden? Dan heb je misschien last van slecht karma. Anish in India krijgt van de astroloog een gouden tip: trouw een koe. We volgen hem terwijl hij bij de boer  ‘zijn’ Bertha gaat uitzoeken.
Hivos en de VPRO Ontwikkelingsorganisatie Hivos en de VPRO maken met Metropolis TV een modern buitenlandprogramma gericht op iedereen die voorbij zijn/haar eigen achtertuin wil kijken. Aan de basis van het programma ligt een  wereldwijd netwerk van meer dan 60 jonge, veelal lokale verslaggevers  van de YouTube generatie. Zij doen – aan de hand van thema’s – op een  persoonlijke manier verslag van de kleine en grote   gebeurtenissen in hun  land.

Metropolis  over relatieperikelen en hoe ze op te lossen. Donderdag 23 februari om  21.00 uur op Nederland 3.

Lees ook