Live your dreams op het Lesbian Festival 2010

14 januari, 2010

Acceptatie vergroten
Het doel? De acceptatie van en het respect voor lesbiennes, biseksuele vrouwen en transgenders te vergroten door middel van workshops, debatten en optredens tijdens het festival. In een creatieve en ontspannen sfeer vertellen de bezoekers wat zij doen om hun dromen waar te maken.

Lesbian festival Nijmegen
Lesbian festival Nijmegen 2010 is het vierde festival in een reeks. De eerste twee edities waren in Amsterdam. Vervolgens is het stokje doorgegeven aan COC Nijmegen. In oktober 2007 werd het festival daar voor ’t eerst gehouden. Nu, ruim twee jaar later, is er weer een team van meer dan 25 vrijwilligers aan de slag om van het Lesbian Festival 2010 een succes te maken.

Het Riek Stienstra Fonds
Hivos, het Humanistisch Instituut voor Ontwikkelingssamenwerking, wil een bijdrage leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. Het werk van Hivos is gericht op structurele armoedebestrijding samen met lokale maatschappelijke organisaties in ontwikkelingslanden. Een van de negen werkvelden is vrouwen en ontwikkeling. Hivos levert een bijdrage aan de debatten, de organisatie en de financiering. Daarnaast heeft zij samen met Mama Cash het Riek Stienstra fonds opgezet. Tijdens het Lesbian Festival 2010 wordt dit fonds onder de aandacht gebracht van de bezoekers.

Meer info
>> Nieuwsgierig naar het festivalprogramma of aanmelden? Kijk op lesbianfestival
>> Het Riek Stienstra Fonds
>> Mama Cash en Hivos lanceren Riek Stienstra fonds
>> Bestel of download gratis de Engelstalige editie van het boek ‘Urency required’

Lees ook:
>> Hivos en homo-emancipatie
>> Hivos: Gender, vrouwen en ontwikkeling

Lees ook