Koop een kus

6 september, 2011

Anne de Vries, van het Nederlandse bedrijf Bubble Projects, organiseert deze actie. Een deel van de opbrengst gaat naar Hivos. “In Stockholm bezocht ik onlangs het atelier van kunstenaar Sven. Daar hing een hele muur vol ‘monden’ van 12 bij16 cm. Echt een monnikenwerk, indrukwekkend”

Kus op maat Wilt u het werk van Hivos steunen én een mooi kunstwerk aan de muur? Koop dan één of meer kussende lippen van de Zweedse conceptuele kunstenaar Sven. Het is ook mogelijk om een kus in je favoriete kleurencombinatie te bestellen, een ‘kus op maat’.

Van de opbrengst gaat 30 procent naar Hivos; uw geld komt ten goede aan initiatieven op het gebied van kunst en cultuur, en homo-emancipatie. Eén kus kost € 35,- (inclusief verzend kosten).
Bestel nu de kussende lippen.

Deze online kunstverkoop loopt tot september 2012.

Lees ook

 • Op weg naar gelijke rechten in de Caraïben

  13/12/2018

  In 2009 werden vier transgenders in Guyana opgepakt en gearresteerd wegens crossdressing. In de rechtbank kregen ze te horen dat ze verward waren over hun seksualiteit. “Ga op zoek naar Jezus”, luidde het advies van de rechter. Nu, na negen jaar lang de wet uitdagen en de zaak aanvechten, is er eindelijk gerechtigheid: crossdressing is […]

  Lees meer

 • Hivos steunt spraakmakende documentaire over het leven van drie transgenders

  20/11/2018

  Filmmaker Koen Suidgeest en de stichting Human Rights in the Picture hebben van Hivos financiële steun gekregen om een documentaire te maken die wereldwijd ingezet gaat voor educatie en activisme op het gebied van transseksualiteit.

  Lees meer

 • Waarom we stil zijn

  16/11/2018

  Mensenrechten staan wereldwijd onder druk. Daarom doen Hivos en honderden andere organisaties van 16 tot en met 18 november mee met SPEAK! campagne.

  Lees meer