Kom ook naar het WOMEN Inc Festival 2010

29 januari, 2010

 

Vergroot je kansen!
Een week lang plaatst WOMEN Inc. de schijnwerpers op vrouwen en hun potentieel. Op gedurfde en spraakmakende wijze snijden de gasten thema’s aan als carrière, seks, macht, geloof, relaties en geld. Niets blijft onbesproken. Het festival staat volledig in het teken van talkshows met beeldbepalende vrouwen, speeddate sessies met grensverleggende topvrouwen uit het bedrijfsleven, lezingen van internationale toppers en diverse culturele acts, culinaire workshops en muzikale optredens.

 

Indrukwekkende gasten
Benieuwd welke gasten zullen optreden tijdens het fetival? Denk aan een indrukwekkende line-up aan gasten als Sophie Hilbrand, Karin Bloemen, Agnes Jongerius, Wende Snijders, Hadassah de Boer, Sanne Wallis de Vries, de Egyptische Bridget Jones Ghada Abdel Aal, Jeroen Smit, Miss Montreal, Nazmiye Oral, Jort Kelder, Iraanse mensenrechtenactiviste Shadi Sadr, Lisa Lois, minister Plasterk en nog velen anderen.

 

Wat doet WOMEN Inc?
WOMEN Inc. organiseert bijeenkomsten, festivals, acties en netwerken waarin vrouwen, mannen, bedrijven, overheden en instanties zijn vertegenwoordigd om verandering te bewerkstelligen in het belang van vrouwen en in het belang van de maatschappij in haar geheel.

 

Aanmelden?
Kom ook en vergroot je kansen door ontmoetingen met interessante gasten en andere vrouwen. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar. Let op! Van 1 tot 5 maart vindt het festival plaats in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Op 6 maart wordt groots uitgepakt in de Westergasfabriek in Amsterdam. Kaarten kopen? Klik hier.

Lees ook

 • ‘Film opent andere luikjes’

  29/05/2019

  Het Queer Film Festival sprak met onze programmamanager Sexual Rights & Diversity Karen Hammink over het belang en effect van film als het gaat om meer bewustwording en begrip voor LHBTI’s.

  Lees meer

 • Nieuw programma ‘Work: No Child’s Business’ ter bestrijding van kinderarbeid gelanceerd

  24/05/2019

  Stop Kinderarbeid (gecoördineerd door Hivos), UNICEF Nederland en Save the Children Nederland verwelkomen unieke kans om bij te dragen aan het uitbannen van kinderarbeid. 23 mei, Den Haag.  Het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft aangekondigd dat de Alliantie van deze organisaties €35 miljoen zal ontvangen om hun nieuwe programma ‘Work: No Child’s Business’ uit […]

  Lees meer

 • De revolutie van een oma

  23/05/2019

  De 81-jarige Elena uit Costa Rica is een moedige oma die opkomt voor acceptatie van de LHBTI-gemeenschap. Elk jaar maakt zij de regenboogvlaggen voor de pride parade. Ze werd het symbool voor acceptatie in een conservatief land. Haar kleindochter en LHBTI-activist Shi vertelt ons hun verhaal.

  Lees meer