Kom ook naar het WOMEN Inc Festival 2010

29 januari, 2010

 

Vergroot je kansen!
Een week lang plaatst WOMEN Inc. de schijnwerpers op vrouwen en hun potentieel. Op gedurfde en spraakmakende wijze snijden de gasten thema’s aan als carrière, seks, macht, geloof, relaties en geld. Niets blijft onbesproken. Het festival staat volledig in het teken van talkshows met beeldbepalende vrouwen, speeddate sessies met grensverleggende topvrouwen uit het bedrijfsleven, lezingen van internationale toppers en diverse culturele acts, culinaire workshops en muzikale optredens.

 

Indrukwekkende gasten
Benieuwd welke gasten zullen optreden tijdens het fetival? Denk aan een indrukwekkende line-up aan gasten als Sophie Hilbrand, Karin Bloemen, Agnes Jongerius, Wende Snijders, Hadassah de Boer, Sanne Wallis de Vries, de Egyptische Bridget Jones Ghada Abdel Aal, Jeroen Smit, Miss Montreal, Nazmiye Oral, Jort Kelder, Iraanse mensenrechtenactiviste Shadi Sadr, Lisa Lois, minister Plasterk en nog velen anderen.

 

Wat doet WOMEN Inc?
WOMEN Inc. organiseert bijeenkomsten, festivals, acties en netwerken waarin vrouwen, mannen, bedrijven, overheden en instanties zijn vertegenwoordigd om verandering te bewerkstelligen in het belang van vrouwen en in het belang van de maatschappij in haar geheel.

 

Aanmelden?
Kom ook en vergroot je kansen door ontmoetingen met interessante gasten en andere vrouwen. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar. Let op! Van 1 tot 5 maart vindt het festival plaats in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Op 6 maart wordt groots uitgepakt in de Westergasfabriek in Amsterdam. Kaarten kopen? Klik hier.

Lees ook

 • Op weg naar gelijke rechten in de Caraïben

  13/12/2018

  In 2009 werden vier transgenders in Guyana opgepakt en gearresteerd wegens crossdressing. In de rechtbank kregen ze te horen dat ze verward waren over hun seksualiteit. “Ga op zoek naar Jezus”, luidde het advies van de rechter. Nu, na negen jaar lang de wet uitdagen en de zaak aanvechten, is er eindelijk gerechtigheid: crossdressing is […]

  Lees meer

 • Hivos steunt spraakmakende documentaire over het leven van drie transgenders

  20/11/2018

  Filmmaker Koen Suidgeest en de stichting Human Rights in the Picture hebben van Hivos financiële steun gekregen om een documentaire te maken die wereldwijd ingezet gaat voor educatie en activisme op het gebied van transseksualiteit.

  Lees meer

 • Waarom we stil zijn

  16/11/2018

  Mensenrechten staan wereldwijd onder druk. Daarom doen Hivos en honderden andere organisaties van 16 tot en met 18 november mee met SPEAK! campagne.

  Lees meer