Kom ook naar de bijeenkomst No steps back on the hard gains won

18 november, 2009

Op deze bijeenkomst komen befaamde vrouwenrechtenactivisten en vooraanstaande leden uit de Nederlandse ontwikkelingssamenwerkinggemeenschap bijeen om inzichten en ervaringen uit te wisselen. Tijdens twee sessies worden verschillende vragen behandeld.

Met: Lydia Alpízar Durán (AWID), Gigi Francisco (DAWN), Manuela Monteiro (HIVOS), Bea ten Tusscher (BuZa) en Nicky McIntyre (Mama
De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 2 december 2009 van 15.30 tot 17.30 uur op het Ministerie van Buitenlandse Zaken, Bezuidenhoutseweg 67, Den Haag. Registreren voor deze bijeenkomst graag voor 25 november, via carmen@hoe-zo.nl.

Lees ook

 • Column: Vrije ruimte

  17/12/2018

  Hivos jubileert dit jaar, een halve eeuw van vernieuwingsdrang en strijd voor sociale rechtvaardigheid. Het is tegelijk een goed moment voor reflectie. Wat is onze rol in deze roerige tijden waarop populistische en autocratische leiders zo’n groot stempel drukken?

  Lees meer

 • Op weg naar gelijke rechten in de Caraïben

  13/12/2018

  In 2009 werden vier transgenders in Guyana opgepakt en gearresteerd wegens crossdressing. Nu, na negen jaar lang de wet uitdagen en de zaak aanvechten, is er eindelijk gerechtigheid: mede dankzij de inspanningen van Hivos en partnerorganisaties is crossdressing niet langer strafbaar in Guyana.

  Lees meer

 • Een bijzondere nalatenschap

  10/12/2018

  Eddy Cohen uit Amsterdam liet na zijn overlijden een flink vermogen na aan drie goede doelen, waaronder Hivos. Om hem te eren hebben we een bankje geadopteerd in het Vondelpark, in het Rosarium.

  Lees meer