Kom ook naar Beat The Heat Now!

2 december, 2009

Optredens van bekende artiesten
Beat The Heat Now wordt een groots evenement met optredens van vele bekende artiesten. Denk aan Boris, Kasper van Kooten, de band Alderliefste, de 3J’s, Candy Dulfer en Do. Ook zijn onder meer Ruud de Wild, Gijs Staverman en Antonie Kamerling te gast. Maar ook politici als minister Cramer, bisschop de Korte, burgemeesters Aleid Wolfsen en Ahmed Aboutaleb zijn aanwezig.

Springen!
Muzikant Kasper van Kooten schreef het speciale lied ‘Voel je de hitte’. Duizenden mensen gaan in de Jaarbeurs massaal springen tegen de hitte op dit lied van Kasper van Kooten. Zanger Boris maakte een speciale bewerking van z’n song ‘One world’ voor Beat The Heat.

KopenhagenExpress
Terwijl in de Jaarbeurs straks de klanken van Boris finale-lied ‘One world’ zachtjes wegsterven vertrekt om 21.00 uur vanaf Utrecht CS de KopenhagenExpress naar de klimaattop. Aan boord 150 zijn prominente gasten, onder wie: Minister Cramer, kamerleden, Europarlementariers, journalisten, jongeren en vertegenwoordigers van bedrijven en maatschappelijke organisaties. Deze trein zal de langst rijdende petitie ooit worden, want is volgeplakt met persoonlijke boodschappen van het Nederlandse publiek aan de regeringsleiders. Laat nu jouw boodschap achter op www.beattheheatnow.nl, dan wordt die ook naar Kopenhagen gebracht.

Kom ook en bestel nu je kaarten via www.beattheheatnow.nl

Datum : Zaterdag 12 december
Tijd : 17.00 – 22.00 uur
Plaats : Jaarbeurs Utrecht
Toegang : € 5,-.

Meer weten:
>> Laat hier jouw boodschap achter op de KopenhagenExpress
>> Het programma van Beat the Heat Now
>> Bekijk de videoclip van ‘One world’ van Boris
>> Beluister de single ‘Voel je de hitte’ van Kasper van Kooten

Lees ook

 • Column: Vrije ruimte

  17/12/2018

  Hivos jubileert dit jaar, een halve eeuw van vernieuwingsdrang en strijd voor sociale rechtvaardigheid. Het is tegelijk een goed moment voor reflectie. Wat is onze rol in deze roerige tijden waarop populistische en autocratische leiders zo’n groot stempel drukken?

  Lees meer

 • Op weg naar gelijke rechten in de Caraïben

  13/12/2018

  In 2009 werden vier transgenders in Guyana opgepakt en gearresteerd wegens crossdressing. Nu, na negen jaar lang de wet uitdagen en de zaak aanvechten, is er eindelijk gerechtigheid: mede dankzij de inspanningen van Hivos en partnerorganisaties is crossdressing niet langer strafbaar in Guyana.

  Lees meer

 • Een bijzondere nalatenschap

  10/12/2018

  Eddy Cohen uit Amsterdam liet na zijn overlijden een flink vermogen na aan drie goede doelen, waaronder Hivos. Om hem te eren hebben we een bankje geadopteerd in het Vondelpark, in het Rosarium.

  Lees meer