Jouw duurzame idee is geld waard!

20 oktober, 2009

Je kunt je inschrijven in vijf categorieën:

Duurzaam product
Duurzame dienst
Duurzaam produceren
Duurzame internationale samenwerking
Duurzame maatschappelijke samenwerking

 

Inschrijven kan tot 1 november 2009 via de website www.ei-van-columbus.nl. Een voorwaarde voor deelname is dat een organisatie staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Benieuwd naar de andere inzendingen? Neem een kijkje op: http://www.ei-van-columbus.nl/inzendingen/promotiepaginas

 

Het Ei van Columbus wordt uitgeschreven door de ministeries VROM, BZ/OS, EZ, LNV en OCW. Het Comité van Aanbeveling bestaat uit: Job Cohen (Burgermeester Amsterdam), Mirjam de Rijk (Sticht. Natuur en Milieu), Michiel Veenstra (Radio 3FM), Robbert Dijkgraaf (KNAW), Peter Blom (Triodos), Anne-Marie Rakhorst (Search).

Lees ook

 • Column: Vrije ruimte

  17/12/2018

  Hivos jubileert dit jaar, een halve eeuw van vernieuwingsdrang en strijd voor sociale rechtvaardigheid. Het is tegelijk een goed moment voor reflectie. Wat is onze rol in deze roerige tijden waarop populistische en autocratische leiders zo’n groot stempel drukken?

  Lees meer

 • Op weg naar gelijke rechten in de Caraïben

  13/12/2018

  In 2009 werden vier transgenders in Guyana opgepakt en gearresteerd wegens crossdressing. Nu, na negen jaar lang de wet uitdagen en de zaak aanvechten, is er eindelijk gerechtigheid: mede dankzij de inspanningen van Hivos en partnerorganisaties is crossdressing niet langer strafbaar in Guyana.

  Lees meer

 • Een bijzondere nalatenschap

  10/12/2018

  Eddy Cohen uit Amsterdam liet na zijn overlijden een flink vermogen na aan drie goede doelen, waaronder Hivos. Om hem te eren hebben we een bankje geadopteerd in het Vondelpark, in het Rosarium.

  Lees meer