Inzendingen Dick Scherpenzeel Prijs geopend

3 februari, 2011

In 2011 worden twee prijzen uitgereikt: één prijs voor de inzender van de beste journalistieke productie (€ 10.000) en één aanmoedigingsprijs (€ 1.000) voor de beste inzender tot en met 25 jaar. De onafhankelijke jury, met als voorzitter Froukje Santing (journalist), kiest de winnaar uit drie nominaties, die enkele weken voorafgaand aan de prijsuitreiking bekend worden gemaakt. Het gaat om geschreven werk, fotografie, digitale producties, radio- en/of televisieproducties, gepubliceerd of uitgezonden in 2010. Inzendingen zijn vanaf heden mogelijk.

Inzendingen
Belangstellenden die hun werk graag willen laten meedingen, kunnen hun werk opsturen. Ook vrienden, collega’s, hoofdredacties en uitgevers kunnen werk van mogelijke prijswinnaars ter jurering voordragen, mits zij toestemming hebben van deze deelnemer.

Inzendingen dienen uiterlijk 31 maart 2011 in het bezit te zijn van het bureau. Originele producties of kopieën daarvan moeten in achtvoud worden ingezonden. Fotowerk dient eveneens acht keer op cd-rom en als print op A4 te worden ingestuurd. Het inschrijfformulier en reglement staan op de website. Prijzen worden uitgereikt in juni 2011 tijdens een door lokaalmondiaal georganiseerde bijeenkomst.

Lees ook