Inzamelen voor Hivos met het Sterker met een stem pakket

7 juli, 2011

Het pakket maakt gegarandeerd de tongen los en voorziet jouw feest of evenement van een goed doel en een goed verhaal. Het bestaat uit een kartonnen spaarpot om geld in te zamelen, een poster, het Hivos magazine, flyers en Hivos-hartjes. Om je gasten te bedanken, sturen wij een aantal voicepins mee die je de gulle gevers op kunt spelden. 

Wil je het “Sterker met een stem” pakket gratis ontvangen? Stuur dan een email o.v.v "Sterker met een stem-pakket" met je naam, adres en telefoonnummer naar info@hivos.nl. Wij vinden het ook fijn om te lezen op wat voor soort gelegenheid je wil gaan inzamelen!

Lees ook

 • Op weg naar gelijke rechten in de Caraïben

  13/12/2018

  In 2009 werden vier transgenders in Guyana opgepakt en gearresteerd wegens crossdressing. In de rechtbank kregen ze te horen dat ze verward waren over hun seksualiteit. “Ga op zoek naar Jezus”, luidde het advies van de rechter. Nu, na negen jaar lang de wet uitdagen en de zaak aanvechten, is er eindelijk gerechtigheid: crossdressing is […]

  Lees meer

 • Hivos steunt spraakmakende documentaire over het leven van drie transgenders

  20/11/2018

  Filmmaker Koen Suidgeest en de stichting Human Rights in the Picture hebben van Hivos financiële steun gekregen om een documentaire te maken die wereldwijd ingezet gaat voor educatie en activisme op het gebied van transseksualiteit.

  Lees meer

 • Waarom we stil zijn

  16/11/2018

  Mensenrechten staan wereldwijd onder druk. Daarom doen Hivos en honderden andere organisaties van 16 tot en met 18 november mee met SPEAK! campagne.

  Lees meer