Ik ben Groen-fietstas

11 juni, 2009

 

Toch kunt u ook met de auto bewust met het klimaat bezig zijn, door uw CO2-uitstoot te compenseren via het Hivos Klimaatfonds. Het klimaatfonds financiert projecten in ontwikkelingslanden die het gebruik van duurzame energie mogelijk maken. Wilt u weten hoe dit werkt, kijk dan op www.hivosklimaatfonds.nl.

 

En, wilt u ook zo graag rondrijden met een gratis ‘Ik ben Groen’-fietstas, bedenk een goede reden waarom u de fietstas zou moeten krijgen en mail dit naar info@hivos.nl. Wie weet bent u straks in het bezit van deze opvallend groene fietstas! Reageer snel, want op = op.

Lees ook

 • Op weg naar gelijke rechten in de Caraïben

  13/12/2018

  In 2009 werden vier transgenders in Guyana opgepakt en gearresteerd wegens crossdressing. In de rechtbank kregen ze te horen dat ze verward waren over hun seksualiteit. “Ga op zoek naar Jezus”, luidde het advies van de rechter. Nu, na negen jaar lang de wet uitdagen en de zaak aanvechten, is er eindelijk gerechtigheid: crossdressing is […]

  Lees meer

 • Hivos steunt spraakmakende documentaire over het leven van drie transgenders

  20/11/2018

  Filmmaker Koen Suidgeest en de stichting Human Rights in the Picture hebben van Hivos financiële steun gekregen om een documentaire te maken die wereldwijd ingezet gaat voor educatie en activisme op het gebied van transseksualiteit.

  Lees meer

 • Waarom we stil zijn

  16/11/2018

  Mensenrechten staan wereldwijd onder druk. Daarom doen Hivos en honderden andere organisaties van 16 tot en met 18 november mee met SPEAK! campagne.

  Lees meer