Ik ben Groen-fietstas

11 juni, 2009

 

Toch kunt u ook met de auto bewust met het klimaat bezig zijn, door uw CO2-uitstoot te compenseren via het Hivos Klimaatfonds. Het klimaatfonds financiert projecten in ontwikkelingslanden die het gebruik van duurzame energie mogelijk maken. Wilt u weten hoe dit werkt, kijk dan op www.hivosklimaatfonds.nl.

 

En, wilt u ook zo graag rondrijden met een gratis ‘Ik ben Groen’-fietstas, bedenk een goede reden waarom u de fietstas zou moeten krijgen en mail dit naar info@hivos.nl. Wie weet bent u straks in het bezit van deze opvallend groene fietstas! Reageer snel, want op = op.

Lees ook

 • ‘Film opent andere luikjes’

  29/05/2019

  Het Queer Film Festival sprak met onze programmamanager Sexual Rights & Diversity Karen Hammink over het belang en effect van film als het gaat om meer bewustwording en begrip voor LHBTI’s.

  Lees meer

 • Nieuw programma ‘Work: No Child’s Business’ ter bestrijding van kinderarbeid gelanceerd

  24/05/2019

  Stop Kinderarbeid (gecoördineerd door Hivos), UNICEF Nederland en Save the Children Nederland verwelkomen unieke kans om bij te dragen aan het uitbannen van kinderarbeid. 23 mei, Den Haag.  Het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft aangekondigd dat de Alliantie van deze organisaties €35 miljoen zal ontvangen om hun nieuwe programma ‘Work: No Child’s Business’ uit […]

  Lees meer

 • De revolutie van een oma

  23/05/2019

  De 81-jarige Elena uit Costa Rica is een moedige oma die opkomt voor acceptatie van de LHBTI-gemeenschap. Elk jaar maakt zij de regenboogvlaggen voor de pride parade. Ze werd het symbool voor acceptatie in een conservatief land. Haar kleindochter en LHBTI-activist Shi vertelt ons hun verhaal.

  Lees meer