IFFR vanaf de bank

8 januari, 2014

Vijf dagen, vijf filmsTijdens het festival zullen vijf films 24 uur lang te zien zijn op het IFFR YouTube kanaal. Dit zijn films die mede mogelijk zijn gemaakt door het Hubert Bals Fonds. Van 28 januari t/m 1 februari raden wij een voedzaam dieet van (magnetron-) popcorn aan. Zet je telefoon uit, zak lekker onderuit en genieten maar!

 

Het programma:

Behind the scenesEn daar blijft het niet bij! Hivos-specialisten geven je informatie en het verhaal achter deze films.

Foto: Some rights reserved by dazza chazza 

 

 

Lees ook

 • Op weg naar gelijke rechten in de Caraïben

  13/12/2018

  In 2009 werden vier transgenders in Guyana opgepakt en gearresteerd wegens crossdressing. In de rechtbank kregen ze te horen dat ze verward waren over hun seksualiteit. “Ga op zoek naar Jezus”, luidde het advies van de rechter. Nu, na negen jaar lang de wet uitdagen en de zaak aanvechten, is er eindelijk gerechtigheid: crossdressing is […]

  Lees meer

 • Hivos steunt spraakmakende documentaire over het leven van drie transgenders

  20/11/2018

  Filmmaker Koen Suidgeest en de stichting Human Rights in the Picture hebben van Hivos financiële steun gekregen om een documentaire te maken die wereldwijd ingezet gaat voor educatie en activisme op het gebied van transseksualiteit.

  Lees meer

 • Waarom we stil zijn

  16/11/2018

  Mensenrechten staan wereldwijd onder druk. Daarom doen Hivos en honderden andere organisaties van 16 tot en met 18 november mee met SPEAK! campagne.

  Lees meer