Hivos talkshow op WOMEN Inc. festival

24 februari, 2011

Van prikkelende talkshows tot inspirerende speeddate sessies, van bijzondere ontmoetingen tot praktische Doe-Het-Zelf-workshops. WOMEN Inc. zet een weekend lang de schijnwerpers op vrouwen en hun potentieel. Dit alles onder bevlogen leiding van onder anderen: Daphne Bunskoek, Hadassah de Boer, Sarah Meuleman, Anousha Nzume, Maria Henneman en Shay.

Hivos talkshow
Op zaterdag 5 maart verzorgt Manuela Monteiro, algemeen directeur van Hivos, een talkshow over de bezuinigingen op ontwikkelingssamenwerking en de gevolgen daarvan voor vrouwen. Wat betekent het wegvallen van de steun uit Nederland bijvoorbeeld voor vrouwen in Oeganda, Irak en India? En hoe krijgen we toch politieke en financiële steun vanuit het Nederlandse kabinet?

Te gast zijn: Solome Nakaweesi (voormalig directeur Akina Mama Wa Afrika uit Oeganda), Yanar Mohamed (directeur van Organisation for Women’s Freedom uit Irak) en Geetanjali Misra (directeur CrEa uit India).

Hivos nodigt iedereen van harte uit om WOMEN Inc. in het algemeen en Manuela Monteiro’s talkshow in het bijzonder bij te wonen.

Lees ook