Hivos medewerker te gast bij Halve Maan

30 mei, 2011

Volgens Hexspoor is de kans op verbetering van de positie van vrouwen in het Midden-Oosten groter dan ooit en moet deze worden benut. Dat betekent volgens haar dat progressieve vrouwen daar nu moeten steun moeten krijgen uit binnen- en buitenland.

 

 

 

Bekijk de uitzending hier. Het gesprek met Jessie begint na 30 minuten.

 Get Adobe Flash Player
Als het niet mogelijk is Flash te installeren kunt u de video bekijken via deze link.

 

De Halve Maan is een wekelijkse talkshow met verschillende opinies uit de moslimgemeenschap. Fouad Sidali, Naema Tahir, Abdoe Khoulani, Funda Müjde, Damon Golriz en Famile Arslan zijn de panelleden. De presentatie is in handen van Naeeda Auranzgeb.

Lees ook

 • ‘Film opent andere luikjes’

  29/05/2019

  Het Queer Film Festival sprak met onze programmamanager Sexual Rights & Diversity Karen Hammink over het belang en effect van film als het gaat om meer bewustwording en begrip voor LHBTI’s.

  Lees meer

 • Nieuw programma ‘Work: No Child’s Business’ ter bestrijding van kinderarbeid gelanceerd

  24/05/2019

  Stop Kinderarbeid (gecoördineerd door Hivos), UNICEF Nederland en Save the Children Nederland verwelkomen unieke kans om bij te dragen aan het uitbannen van kinderarbeid. 23 mei, Den Haag.  Het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft aangekondigd dat de Alliantie van deze organisaties €35 miljoen zal ontvangen om hun nieuwe programma ‘Work: No Child’s Business’ uit […]

  Lees meer

 • De revolutie van een oma

  23/05/2019

  De 81-jarige Elena uit Costa Rica is een moedige oma die opkomt voor acceptatie van de LHBTI-gemeenschap. Elk jaar maakt zij de regenboogvlaggen voor de pride parade. Ze werd het symbool voor acceptatie in een conservatief land. Haar kleindochter en LHBTI-activist Shi vertelt ons hun verhaal.

  Lees meer