Hivos geeft campagneposters weg

22 januari, 2010

Je kunt kiezen voor de ‘Ik ben lesbisch’-poster, de ‘ik ben groen’ – variant of het ‘ik ben advocaat‘-exemplaar in posterformaat. De ‘ik ben lesbisch’- afbeelding is ook verkrijgbaar in een A5-formaat.

Wat moet je doen? Stuur een mailtje naar info@hivos.nl en vermeld hoeveel en welke posters jij wilt hebben. Er zijn geen verzendkosten aan verbonden.

Lees ook:
>> Ik ben lesbisch
>> Ik ben groen
>> Ik ben advocaat

Meer:
>> Hivos posters “Ik ben lesbisch” verscheurd

Lees ook

 • Op weg naar gelijke rechten in de Caraïben

  13/12/2018

  In 2009 werden vier transgenders in Guyana opgepakt en gearresteerd wegens crossdressing. In de rechtbank kregen ze te horen dat ze verward waren over hun seksualiteit. “Ga op zoek naar Jezus”, luidde het advies van de rechter. Nu, na negen jaar lang de wet uitdagen en de zaak aanvechten, is er eindelijk gerechtigheid: crossdressing is […]

  Lees meer

 • Hivos steunt spraakmakende documentaire over het leven van drie transgenders

  20/11/2018

  Filmmaker Koen Suidgeest en de stichting Human Rights in the Picture hebben van Hivos financiële steun gekregen om een documentaire te maken die wereldwijd ingezet gaat voor educatie en activisme op het gebied van transseksualiteit.

  Lees meer

 • Waarom we stil zijn

  16/11/2018

  Mensenrechten staan wereldwijd onder druk. Daarom doen Hivos en honderden andere organisaties van 16 tot en met 18 november mee met SPEAK! campagne.

  Lees meer