Responsive image

Help de slachtoffers van de overstromingen in Pakistan

31 augustus, 2010

De VN benadrukten eerder deze week dat de ramp in omvang de tsunami van 2004 ver overtreft, hoewel het dodental veel lager is. Hivos is zelf niet actief in het rampgebied. Wel verlenen enkele Alliance 2015 partners van Hivos momenteel noodhulp aan Pakistan. Zij sturen reddingsteams die helpen bij het verschaffen van voedsel, water, medicijnen en onderdak. Zo verstrekken de organisaties onder meer schoon drinkwater, latrines en tenten aan de bevolking.

Help mee
Wil jij de slachtoffers van de overstromingen in Pakistan helpen? Doneer op gironummer 555 onder vermelding van Noodhulp Pakistan en steun de samenwerkende hulporganisaties (SHO) in Nederland. Of steun onze Alliance2015 partners zoals Concern (zie video).

Alliance2015
De naam Alliance2015 is afgeleid van de Millennium Ontwikkelingsdoelen voor 2015 van de Verenigde Naties. Het Europese netwerk bestaat uit de volgende lidorganisaties: Hivos, Concern (Ierland), Deutche Welthungerhilfe (Duitsland), Ibis (Denemarken), Cesvi (Italië) ACTED (Frankrijk)en People in Need (Tjechië).

Lees ook