Help de slachtoffers aardbeving Haïti. Geef aan 555

19 januari, 2010

Hivos is zelf niet actief in het rampgebied. Wel verlenen vier van de zeven Alliance 2015 partners van Hivos momenteel noodhulp op het eiland dat woensdagochtend 20 januari opnieuw getroffen werd door een naschok van 6.0 op de schaal van Richter.

Schoon drinkwater
Deze organisaties zijn Concern, Welthungerhilfe, ACTED and Cesvi. Zij waren al eerder werkzaam in het gebied. Zowel Concern als Welthungerhilfe hebben reddingsteams gestuurd. Het verschaffen van voedsel, water, medicijnen en onderdak heeft momenteel de hoogste prioriteit. Zo verstrekken de organisaties onder meer schoon drinkwater, latrines en tenten aan de bevolking.

Wil jij helpen de slachtoffers van de aardbeving in Haïti te steunen? Dat kan. Maak een donatie over op gironummer 555 onder vermelding van Aardbeving Haïti

Meer weten over de noodhulp van de Hivos-partners van Alliance 2015? Kijk dan op de website van Alliance2015 voor informatie.

Heb je nog vragen over de hulp van de Alliance 2015- partners van Hivos? Neem dan contact op met Hivos-medewerkster Ria Hulsman. Tel: (+31) 070 – 376 5596 (r.hulsman@hivos.nl)

Meer info:
>> Steun de slachtoffers via de Twitterveiling
>> Lees meer over de gevolgen van de aardbeving op Global Voices Online

Lees ook