Goed te eten in 2050?

9 oktober, 2009

De bijeenkomst wordt georganiseerd door het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en de Universiteit van Wageningen. De dag is bedoeld voor onder meer mensen uit het bedrijfsleven, van de overheid en maatschappelijke organisaties. Welke bijdrage leveren zij de komende twee jaar concreet aan de vergroting van de voedselzekerheid in de wereld?

Het evenement is klimaatneutraal gemaakt door het Hivos Klimaatfonds.

De bijeenkomst vindt plaats op 16 oktober 2009, 14.00 uur in Mammoni. Deelname is gratis.

Op de website www.wereldvoedseldag.nl en via twitter.com/wereldvoedsel kunt u de actuele ontwikkelingen rondom Wereldvoedseldag 2009 volgen.

Wereldvoedseldag
16 oktober 2009
Mammoni, Mariaplaats 14, Utrecht
14.00-17.30

Lees ook

 • Column: Vrije ruimte

  17/12/2018

  Hivos jubileert dit jaar, een halve eeuw van vernieuwingsdrang en strijd voor sociale rechtvaardigheid. Het is tegelijk een goed moment voor reflectie. Wat is onze rol in deze roerige tijden waarop populistische en autocratische leiders zo’n groot stempel drukken?

  Lees meer

 • Op weg naar gelijke rechten in de Caraïben

  13/12/2018

  In 2009 werden vier transgenders in Guyana opgepakt en gearresteerd wegens crossdressing. Nu, na negen jaar lang de wet uitdagen en de zaak aanvechten, is er eindelijk gerechtigheid: mede dankzij de inspanningen van Hivos en partnerorganisaties is crossdressing niet langer strafbaar in Guyana.

  Lees meer

 • Een bijzondere nalatenschap

  10/12/2018

  Eddy Cohen uit Amsterdam liet na zijn overlijden een flink vermogen na aan drie goede doelen, waaronder Hivos. Om hem te eren hebben we een bankje geadopteerd in het Vondelpark, in het Rosarium.

  Lees meer