Goed te eten in 2050?

9 oktober, 2009

De bijeenkomst wordt georganiseerd door het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en de Universiteit van Wageningen. De dag is bedoeld voor onder meer mensen uit het bedrijfsleven, van de overheid en maatschappelijke organisaties. Welke bijdrage leveren zij de komende twee jaar concreet aan de vergroting van de voedselzekerheid in de wereld?

Het evenement is klimaatneutraal gemaakt door het Hivos Klimaatfonds.

De bijeenkomst vindt plaats op 16 oktober 2009, 14.00 uur in Mammoni. Deelname is gratis.

Op de website www.wereldvoedseldag.nl en via twitter.com/wereldvoedsel kunt u de actuele ontwikkelingen rondom Wereldvoedseldag 2009 volgen.

Wereldvoedseldag
16 oktober 2009
Mammoni, Mariaplaats 14, Utrecht
14.00-17.30

Lees ook

 • ‘Film opent andere luikjes’

  29/05/2019

  Het Queer Film Festival sprak met onze programmamanager Sexual Rights & Diversity Karen Hammink over het belang en effect van film als het gaat om meer bewustwording en begrip voor LHBTI’s.

  Lees meer

 • Nieuw programma ‘Work: No Child’s Business’ ter bestrijding van kinderarbeid gelanceerd

  24/05/2019

  Stop Kinderarbeid (gecoördineerd door Hivos), UNICEF Nederland en Save the Children Nederland verwelkomen unieke kans om bij te dragen aan het uitbannen van kinderarbeid. 23 mei, Den Haag.  Het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft aangekondigd dat de Alliantie van deze organisaties €35 miljoen zal ontvangen om hun nieuwe programma ‘Work: No Child’s Business’ uit […]

  Lees meer

 • De revolutie van een oma

  23/05/2019

  De 81-jarige Elena uit Costa Rica is een moedige oma die opkomt voor acceptatie van de LHBTI-gemeenschap. Elk jaar maakt zij de regenboogvlaggen voor de pride parade. Ze werd het symbool voor acceptatie in een conservatief land. Haar kleindochter en LHBTI-activist Shi vertelt ons hun verhaal.

  Lees meer