Ga op reis voor Hivos

10 februari, 2011

In april 2011 reizen 6 teams naar 6 verschillende continenten om 6 opdrachten uit te voeren voor het goede doel. De teams, bestaande uit twee kandidaten, zullen uitgebreid verslag doen van hun reis. Via Facebook, Twitter en de website 6x6x6opreis.nl laten ze het publiek in Nederland de wereld zien.

Meld je aan
6x6x6 op Reis is nu op zoek naar teams die van aanpakken weten. Het team dat naar Azië reist, zamelt geld in voor Hivos, en krijgt de mogelijkheid om een bijzonder ontwikkelingsproject te bezoeken. Wil jij dit ook? Meld je dan nu aan via www.6x6x6opreis.nl. Maak een inspirerende video van maximaal één minuut waarin je laat weten waarom jullie op reis willen. Tot 17 maart hebben avontuurlijke reizigers de kans zich aan te melden.
De actie werd deze week gestart door Getaway Travel, uitgever van online reismagazines. Dit doet zij in samenwerking met zes goede doelen organisaties., waaronder Hivos.

Volgen
Het Nederlandse publiek kan de reizen van de avonturiers actief volgen. Wie dit project volgt via e-mail, Facebook of Twitter ondersteunt automatisch de 6 deelnemende organisaties: STOP AIDS NOW!, Hivos, EEN, Fairfood, Solidaridad en OneMen. Deze actie wordt namelijk gesponsord door diverse bedrijven. Voor iedere volger doneren de sponsoren direct € 0,30 in de pot, die aan het eind van de actie verdeeld wordt onder de goede doelen. Het team dat de opdrachten het beste heeft uitgevoerd volgens het Nederlands publiek, wint het grootste bedrag voor hun goede doel. Onder de volgers valt ook nog wat te winnen want 6x6x6 op Reis verloot twee vliegtickets naar Australië.

Lees ook