Electrosmog: Internationaal Festival voor Duurzame Immobiliteit

16 maart, 2010

Tijdens het festival komen planners, denkers, doeners en kunstenaars virtueel bij elkaar. Zij debatteren over de vraag of nieuwe media helpen om iets te doen aan de voortdurende groei van mobiliteit.

Regionale grenzen

Voor het festival reist niemand voorbij de eigen regionale grenzen, alle internationale uitwisselingen komen via online verbindingen tot stand. Bovendien is het hele festival via live streams op internet te volgen. Het online publiek kan actief bijdragen door commentaar te leveren en te stemmen voor binnenkomende voorstellen van anderen.

Meer info

ElectroSmog

De Balie

Première Film Electrosmog

Lees ook

 • ‘Film opent andere luikjes’

  29/05/2019

  Het Queer Film Festival sprak met onze programmamanager Sexual Rights & Diversity Karen Hammink over het belang en effect van film als het gaat om meer bewustwording en begrip voor LHBTI’s.

  Lees meer

 • Nieuw programma ‘Work: No Child’s Business’ ter bestrijding van kinderarbeid gelanceerd

  24/05/2019

  Stop Kinderarbeid (gecoördineerd door Hivos), UNICEF Nederland en Save the Children Nederland verwelkomen unieke kans om bij te dragen aan het uitbannen van kinderarbeid. 23 mei, Den Haag.  Het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft aangekondigd dat de Alliantie van deze organisaties €35 miljoen zal ontvangen om hun nieuwe programma ‘Work: No Child’s Business’ uit […]

  Lees meer

 • De revolutie van een oma

  23/05/2019

  De 81-jarige Elena uit Costa Rica is een moedige oma die opkomt voor acceptatie van de LHBTI-gemeenschap. Elk jaar maakt zij de regenboogvlaggen voor de pride parade. Ze werd het symbool voor acceptatie in een conservatief land. Haar kleindochter en LHBTI-activist Shi vertelt ons hun verhaal.

  Lees meer