Beeld2
Women Empowerment 4 Leadership programma in Zimbabwe. Foto: Tsvangirayi Mukwazhi

Ja, ik strijd mee voor vrouwenrechten

Hivos zet zich al decennia in voor vrouwenrechten over de hele de wereld. Samen met lokale organisaties vechten we voor gelijkheid. We zorgen ervoor dat vrouwen de kans krijgen om mee te praten, mee te besluiten en mee te doen.

Dit doen we door leiderschap en ondernemerschap te stimuleren bij vrouwen die voorop gaan en ze te helpen barrières te doorbreken en zo hun ambities waar te maken. Bijvoorbeeld om gekozen te worden in het parlement, om succesvol ondernemer te worden of om voorzitter te worden van een vakbond. Zodat ze niet alleen hun eigen dromen kunnen waarmaken, maar ook die van de vrouwen om hen heen.

Steun Hivos en geef vrouwen wereldwijd gelijke kansen en rechten. Word nu donateur.

SC Donatie success
Callback sc
SC hivos donations 32462

Je gegevens


            
            
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Nieuwsbrief

(houd mij via e-mail op de hoogte van de activiteiten van Hivos)

* Verplicht veld

Hivos vindt privacy erg belangrijk en gaat zorgvuldig met persoonsgegevens om. We gebruiken je gegevens voor het verwerken van de donatie en om je te informeren over ons werk en campagnes. Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Neem voor vragen contact op met de donateursafdeling via telefoonnummer 070 376 55 00 of kijk op hivos.nl/privacy