Doe mee met Pride!

Eind juli begint Pride Amsterdam. Voor een bijzondere actie hebben we de handen ineengeslagen met kunstenaar en activist Sioejeng Tsao. Zij ontwierp dit jaar het Hivos Pride Pakket met daarin een Free to be me faketattoo, button en sticker. Hiermee kun jij tijdens Pride laten zien waar je voor staat!

Pride is een moment om diversiteit zichtbaar te maken. Om te vieren wie je bent en van wie je houdt. Dat deze vrijheid niet vanzelfsprekend is, zien we in de landen waar wij werken. Discriminatie, geweld en uitsluiting van LHBTIQ+ personen komt daar op grote schaal voor. Samen met onze partners en moedige activisten strijden we tegen dit onrecht.

Onze missie wordt gedeeld door kunstenaar, illustrator en activist Sioejeng Tsao. Zij maakt zich hard voor gelijkheid en inclusie. Speciaal voor Hivos maakte zij de ontwerpen voor het Pride Pakket.Sioejeng Tsao

“Pride betekent voor mij gelijke kansen voor iedereen, jezelf durven te laten zien en trots te zijn op wie je bent. Nooit te vergeten wie ons voor zijn geweest en de Zwarte queer & trans activisten die hebben gevochten voor de rechten die we vandaag hebben.”

Doe mee!

Met het Hivos Pride Pakket laat je zien dat diversiteit belangrijk is én steun je ons werk. Doneer minimaal 6 euro aan ons werk en krijg het pakket thuisgestuurd. Doneer je 10 euro of meer, dan krijg je een tweede pakketje thuisgestuurd. Bijvoorbeeld om weg te geven aan een vriend, geliefde of aan een collega.

De actie duurt tot en met Pride, dus bestel nu om het Pride Pakket op tijd in huis te hebben. Je krijgt dan:

  • een feestelijke plaktattoo
  • een grote Free to be me sticker
  • een unieke Free to be me button

Bestel hier je Pride Pakket.

Met jouw donatie werken we aan gelijke rechten en het versterken van de LHBTIQ+-beweging in meer dan 25 landen. Bedankt!