De Idealendag: Idealen realiseer je samen!

22 september, 2009

De Idealendag is het grootste, landelijke netwerkevenement voor mensen met idealen. Initiatiefnemers, overheden, bedrijven en ondersteuningsorganisaties worden op diverse manieren hier met elkaar in contact gebracht.

Zo is er ruimte voor persoonlijke gesprekken en het uitwisselen van kennis en ervaring. Bovendien zijn er een aantal netwerkrondes met de thema’s Organisatie, Financiering en Communicatie. Ook is er aandacht voor de Millenniumakkoorden, Duurzame Dates en kan advies worden gevraagd in de Eerste Hulp Bij Idealen – lounge. De Idealendag wordt afgesloten met de prijsuitreikingen van de Idealenwedstrijd.

Iedereen die zich in het binnen- of buitenland bezig houdt met het realiseren of ondersteunen van een ideaal is welkom.

Bovendien kan iedere deelnemer bij aanmelding via www.idealendag.nl de vraag opgeven die hij of zij graag beantwoord zou willen zien op 10 oktober. Van 11.30 tot 13.30 uur worden die dag tijdens netwerksessies deze vragen beantwoordt. Ook is er een Hivos-medewerker aanwezig.

Kijk meer informatie over inschrijven, kennismaken met andere deelnemers en het programma op www.idealendag.nl.

Idealendag – zaterdag 10 oktober 10:30 tot 15:30 uur

Passenger Terminal Amsterdam

Lees ook

 • Column: Vrije ruimte

  17/12/2018

  Hivos jubileert dit jaar, een halve eeuw van vernieuwingsdrang en strijd voor sociale rechtvaardigheid. Het is tegelijk een goed moment voor reflectie. Wat is onze rol in deze roerige tijden waarop populistische en autocratische leiders zo’n groot stempel drukken?

  Lees meer

 • Op weg naar gelijke rechten in de Caraïben

  13/12/2018

  In 2009 werden vier transgenders in Guyana opgepakt en gearresteerd wegens crossdressing. Nu, na negen jaar lang de wet uitdagen en de zaak aanvechten, is er eindelijk gerechtigheid: mede dankzij de inspanningen van Hivos en partnerorganisaties is crossdressing niet langer strafbaar in Guyana.

  Lees meer

 • Een bijzondere nalatenschap

  10/12/2018

  Eddy Cohen uit Amsterdam liet na zijn overlijden een flink vermogen na aan drie goede doelen, waaronder Hivos. Om hem te eren hebben we een bankje geadopteerd in het Vondelpark, in het Rosarium.

  Lees meer