Bezoek Fill the Gap! en praat mee over IT in Afrika

16 december, 2010

IT-bedrijven ontdekken Afrika steeds vaker als nieuwe groeimarkt. Microsoft, Hewlett-Packard, Dell, IBM, Google en Cisco Systems hebben inmiddels allemaal voet aan de grond op het continent.

Nieuwe perspectieven
Maar wat trekt deze bedrijven naar Afrika? En wat betekent de komst van deze bedrijven voor de ontwikkeling van dit continent? Biedt het nieuwe perspectieven? En wat voor impact heeft deze informatie economie op Afrika?

De 8e editie van Fill the Gap! Zoekt naar antwoorden op deze vragen. Over de impact van ICT op de (Afrikaanse) samenleving, sociaal ondernemerschap en de verschillen tussen ondernemen in Europa en Afrika. Onder de aanwezigen zijn Estelle Akofio-Sowah, Managing Director van Google Ghana, Kamal Budhabhatti, CEO van Craft Silicon en Andrew Makkinga, radio DJ en presentator bij VPRO radio.

Programma
Het evenement vindt plaats op vrijdag 14 januari 2011 in het voormalig Trouwgebouw aan de Wibautstraat 127 te Amsterdam. Het programma begint om 15.00 uur, duurt tot 16.30 uur en sluit af met een borrel. Deelname is gratis.

Fill the Gap! is hèt debat- en netwerkevenement van Hivos en IICD voor iedereen met interesse of activiteiten op het gebied van ICT en ontwikkelingssamenwerking.

Lees ook