Bezoek deze zomer een roze evenement

20 juli, 2011

Hivos zal deze zomer onder andere aanwezig zijn op: 

 • EuroGames, van 20 t/m 24 juli in Rotterdam 
 • Gay Pride, van 30 juli  t/m 7 augustus in Amsterdam Met op 6 augustus de Canal Pride en op 7 augustus activiteiten, optredens (closing party) en een infomarkt waar Hivos aanwezig zal zijn.

 

Alvast voor in je agenda van volgend jaar: op 7 juli kun je geheel in het roze naar Haarlem, waar Roze Zaterdag 2012 gevierd zal worden. Voor meer roze evenementen, in zowel binnen- als buitenland, kijk hier

Foto: Flickr/Franklin Heijnen

Lees ook

 • ‘Nashville’-verklaring sluit mensen willens en wetens uit

  07/01/2019

  De zogenaamde Nashville verklaring lijkt uit een ander tijdperk te komen en is een vrijbrief om LHBTI’s te discrimineren en buiten te sluiten.

  Lees meer

 • Zonder vrouwen geen vrede

  21/12/2018

  De Syrische Rajaa Altalli is een vrouwenrechtenactiviste in hart en nieren. Ze doet haar werk vol overgave, omdat ze de dringende noodzaak voelt. Makkelijk is dat niet, in een land waar sinds 2012 een verwoestende burgeroorlog woedt.

  Lees meer

 • Column: Vrije ruimte

  17/12/2018

  Hivos jubileert dit jaar, een halve eeuw van vernieuwingsdrang en strijd voor sociale rechtvaardigheid. Het is tegelijk een goed moment voor reflectie. Wat is onze rol in deze roerige tijden waarop populistische en autocratische leiders zo’n groot stempel drukken?

  Lees meer