Bezoek deze zomer een roze evenement

20 juli, 2011

Hivos zal deze zomer onder andere aanwezig zijn op: 

 • EuroGames, van 20 t/m 24 juli in Rotterdam 
 • Gay Pride, van 30 juli  t/m 7 augustus in Amsterdam Met op 6 augustus de Canal Pride en op 7 augustus activiteiten, optredens (closing party) en een infomarkt waar Hivos aanwezig zal zijn.

 

Alvast voor in je agenda van volgend jaar: op 7 juli kun je geheel in het roze naar Haarlem, waar Roze Zaterdag 2012 gevierd zal worden. Voor meer roze evenementen, in zowel binnen- als buitenland, kijk hier

Foto: Flickr/Franklin Heijnen

Lees ook

 • Een film maken in oorlogsgebied

  20/09/2018

  Mohamed Al-Daradji is een filmregisseur uit Irak. Met steun van Hivos wist hij film terug te brengen naar Irak en gevoelige onderwerpen als oorlog en mensenrechtenschendingen in beeld te brengen.

  Lees meer

 • Regering kiest voor bedrijven en niet voor burgers

  Terwijl Nederland baadt in voorspoed en de economie groeit, profiteren mensen in lage- en middeninkomenslanden daar nagenoeg niet van. Reactie op de begroting 2019 van het kabinet Rutte-III.

  Lees meer

 • Hoe een journalist schone energie op de agenda zet

  17/09/2018

  James Chavula is een journalist uit Malawi met een missie. Zijn baanbrekende verhalen onthullen grote problemen in het land: slechts tien procent van de bevolking heeft toegang tot energie en een overgrote meerderheid is afhankelijk van hout en kolen om te kunnen koken. James weet als geen ander wat daar de gevolgen van zijn.

  Lees meer