Bezoek deze zomer een roze evenement

20 juli, 2011

Hivos zal deze zomer onder andere aanwezig zijn op: 

 • EuroGames, van 20 t/m 24 juli in Rotterdam 
 • Gay Pride, van 30 juli  t/m 7 augustus in Amsterdam Met op 6 augustus de Canal Pride en op 7 augustus activiteiten, optredens (closing party) en een infomarkt waar Hivos aanwezig zal zijn.

 

Alvast voor in je agenda van volgend jaar: op 7 juli kun je geheel in het roze naar Haarlem, waar Roze Zaterdag 2012 gevierd zal worden. Voor meer roze evenementen, in zowel binnen- als buitenland, kijk hier

Foto: Flickr/Franklin Heijnen

Lees ook

 • Beleid van Minister Kaag mist een fundamenteel punt

  24/05/2018

  Minister Kaag heeft in haar nieuwe beleid terecht aandacht voor grondoorzaken van conflict en migratie. In de uitvoering mist Hivos vooral oog voor maatschappelijke organisaties en de politieke dimensie.

  Lees meer

 • Hivos bij het Midzomergracht festival

  22/05/2018

  Op vrijdag 15 juni gaat het Midzomergracht festival weer van start: 10 dagen aan activiteiten in Utrecht voor meer acceptatie van seksuele- en genderdiversiteit bij een zo groot mogelijk publiek. Dit jaar is Hivos voor het eerst partner van het festival.

  Lees meer

 • Foto: Caecilia Rasch

  Toon je solidair op ‘IDAHOT’!

  17/05/2018

  Tijdens de Internationale Dag tegen Homofobie, Bifobie en Transfobie (IDAHOT) op 17 mei roemt Hivos moedige initiatieven voor gelijke rechten voor lesbiennes, homo’s, bi-, trans- en interseksuelen.

  Lees meer