Bezoek deze zomer een roze evenement

20 juli, 2011

Hivos zal deze zomer onder andere aanwezig zijn op: 

 • EuroGames, van 20 t/m 24 juli in Rotterdam 
 • Gay Pride, van 30 juli  t/m 7 augustus in Amsterdam Met op 6 augustus de Canal Pride en op 7 augustus activiteiten, optredens (closing party) en een infomarkt waar Hivos aanwezig zal zijn.

 

Alvast voor in je agenda van volgend jaar: op 7 juli kun je geheel in het roze naar Haarlem, waar Roze Zaterdag 2012 gevierd zal worden. Voor meer roze evenementen, in zowel binnen- als buitenland, kijk hier

Foto: Flickr/Franklin Heijnen

Lees ook

 • Hivos op grootste aidsconferentie ter wereld

  19/07/2018

  Vanaf maandag gaat de 22ste Internationale AIDS2018 Conferentie van start in Amsterdam. Tijdens deze week worden ongeveer 18.000 wetenschappers, medici, politici, ervaringsdeskundigen en andere deelnemers verwacht uit meer dan 180 landen. Ook Hivos is aanwezig om te laten zien hoe we hiv en aids bestrijden.

  Lees meer

 • Niet zomaar een mooie baan

  18/07/2018

  Directeur Edwin Huizing over de nieuwe bevindvoerder bij de Wereldbank in Washtington, Koen Davidse.

  Lees meer

 • Hivos speelt cruciale rol tijdens de tweede Pride in Timor-Leste ooit

  In het relatief jonge land Timor-Leste, sinds 2002 onafhankelijk van buurland Indonesië, wordt deze vrijdag voor de tweede keer de LHBTI Pride gehouden. Bij ons is de uitzinnige botenparade in Amsterdam inmiddels niet meer weg te denken, maar in Timor-Leste woedt nog steeds een hevige strijd voor acceptatie van minderheden, óók tijdens de komende Pride.

  Lees meer