Beat The Heat Now!

24 september, 2009

 

Klimaattop in Kopenhagen
In december komen de wereldleiders in Kopenhagen bij elkaar om een nieuw klimaatverdrag te sluiten. En dat is hard nodig. Want dat het klimaat verandert, staat vast. De temperatuur stijgt, de zeespiegel gaat mee. Het gaat allemaal sneller dan verwacht. Maar als we nu ingrijpen, kunnen we het klimaatprobleem oplossen. Een wereld die draait op zon, wind en andere duurzame energiebronnen is mogelijk.

 

Beat The Heat Now-trein
Daarom komen op 12 december wereldwijd mensen bij elkaar om de wereldleiders op te roepen tot actie, want deze klimaattop is het moment om met elkaar het klimaatprobleem op te lossen. Kom ook naar Beat The Heat Now en doe mee. Vanaf het evenement rijden ministers, wethouders, jongeren, wetenschappers, milieuactivisten en vele anderen met een speciale Beat the Heat Now-trein naar de top in Kopenhagen. Op die trein komen oproepen van mensen met hart voor het klimaat. Ook jouw oproep kan daarbij staan.

 

Persoonlijke boodschap
Het is de bedoeling dat de Beat The Heat-Express de langste rijdende petitie ter wereld wordt. Dit is jouw kans om de Nederlandse afgevaardigden een boodschap mee te geven. Dat kan vanaf november op de website van www.beattheheatnow.nl. Het kan ook op 12 december zelf op de trein.

Meer informatie over Beat The Heat Now

Lees hier het persbericht

Lees ook