ENG
 


 
SAMENWERKINGEN

Partners hier

Agri-ProFocus

Agri-ProFocus is een partnerschap tussen maatschappelijke organisaties, bedrijven, onderzoeksinstituten, consultancybureaus en boerenorganisaties die werken aan het bevorderen van boerenondernemerschap in ontwikkelingslanden. Momenteel werkt Agri-ProFocus in 9 Afrikaanse landen via ‘Agri-Hubs’, online platforms waar Nederlandse leden en lokale boeren informatie kunnen delen. Daarnaast zijn er nog enkele individuele ‘Agri-Tracks’ in andere landen.

 
 

COC Nederland

De Federatie van Nederlandse Verenigingen tot Integratie van Homoseksualiteit COC Nederland is de organisatie van homoseksuele mannen en lesbische vrouwen in Nederland.

 
 

Coolpolitics

De Nederlandse stichting Coolpolitics ontwikkelt projecten op plekken waar jongeren zijn en die te maken hebben met maatschappelijke betrokkenheid, kennis en zingeving.

 
 

Fill The Gap!

Fill The Gap - een jaarlijks netwerkevenement van Hivos, IICD en OneWorld Nederland - wil organisaties, bedrijven en geïnteresseerden in ICT en ontwikkelingssamenwerking samenbrengen om te werken aan een wereld waarin iedereen toegang heeft tot informatie en media.

 
 
 

Foundation Max van der Stoel (FMS)

Hivos ondersteunt het initiatief Fair Politics van de Foundation Max van der Stoel. Fair Politics voert, samen met vele partners een permanente politieke  campagne in Brussel en Den Haag. Het Fair Politics programma draagt bij  aan het wereldwijde streven om vóór 2015 armoede, ziekte en honger sterk  terug te dringen.

 
 

Hubert Bals Fonds

Het Hubert Bals Fonds is opgericht met het doel om hulp te bieden bij de realisatie van opmerkelijke of belangrijke speelfilms en lange, creatieve documentaires van vernieuwende en getalenteerde filmmakers uit ontwikkelingslanden.

 
 

Humanistisch Verbond

Het Humanistisch Verbond is een vereniging die staat voor meer humanisme in de samenleving.

 
 
 

Humanistische Omroep

De Humanistische Omroep is een stichting die sinds 1989 radio- en televisieprogramma's verzorgt in opdracht van het Humanistisch Verbond.

 
 

Humanitas

Problemen? Geen probleem. Humanitas is er voor iedereen die wil aanpakken.

 
 
Logo Humanity House

Humanity House

Het Humanity House in Den Haag is een museum waar je kunt ervaren hoe het is om een ramp of conflict mee te maken. Het Humanity House heeft speciale educatieve programma's ontworpen voor het basis, voortgezet en hoger onderwijs. Daarnaast biedt het Humanity House een ontmoetingsplek voor professionals en geïnteresseerden om met elkaar in gesprek te gaan over internationale samenwerking en duurzaamheid. Gezamenlijk bieden het Humanity House en Hivos een aantal evenementen per jaar aan.