1 december Wereld Aids Dag: Versterking gezocht

27 november, 2009

Apcom
Hivos heeft voor deze bijeenkomst onder meer vertegenwoordigers uitgenodigd van Apcom (The Asia Pacific Coalition on Male Sexual Health). Onderwerpen die aan bod komen zijn de maatregelen die genomen worden op het gebied van aids-preventie en de behandeling van HIV/AIDS. Apcom, opgericht in 2006 door Shiv Khan in India, is nu actief in ongeveer negen landen in Azië. Apcom heeft er mede aan bijgedragen dat de anti-homowetgeving recentelijk werd afgeschaft in India.

Aanmelden?
Heb jij interesse in het congres ‘Versterking gezocht’. Online inschrijven is helaas niet meer mogelijk. Op de dag zelf kan je nog wel inschrijven mits je direct betaalt met een pinpas.

Lees ook:
>> Hivos en HIV/AIDS
>> Apcom
>> Congres ‘Versterking gezocht’
>> Stop Aids Now!

Hivos ondersteunde in 2008 de Virus Free Generation campagne. Kijk hier naar de video’s

Lees ook

 • ‘Film opent andere luikjes’

  29/05/2019

  Het Queer Film Festival sprak met onze programmamanager Sexual Rights & Diversity Karen Hammink over het belang en effect van film als het gaat om meer bewustwording en begrip voor LHBTI’s.

  Lees meer

 • Nieuw programma ‘Work: No Child’s Business’ ter bestrijding van kinderarbeid gelanceerd

  24/05/2019

  Stop Kinderarbeid (gecoördineerd door Hivos), UNICEF Nederland en Save the Children Nederland verwelkomen unieke kans om bij te dragen aan het uitbannen van kinderarbeid. 23 mei, Den Haag.  Het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft aangekondigd dat de Alliantie van deze organisaties €35 miljoen zal ontvangen om hun nieuwe programma ‘Work: No Child’s Business’ uit […]

  Lees meer

 • De revolutie van een oma

  23/05/2019

  De 81-jarige Elena uit Costa Rica is een moedige oma die opkomt voor acceptatie van de LHBTI-gemeenschap. Elk jaar maakt zij de regenboogvlaggen voor de pride parade. Ze werd het symbool voor acceptatie in een conservatief land. Haar kleindochter en LHBTI-activist Shi vertelt ons hun verhaal.

  Lees meer