1 december Wereld Aids Dag: Versterking gezocht

27 november, 2009

Apcom
Hivos heeft voor deze bijeenkomst onder meer vertegenwoordigers uitgenodigd van Apcom (The Asia Pacific Coalition on Male Sexual Health). Onderwerpen die aan bod komen zijn de maatregelen die genomen worden op het gebied van aids-preventie en de behandeling van HIV/AIDS. Apcom, opgericht in 2006 door Shiv Khan in India, is nu actief in ongeveer negen landen in Azië. Apcom heeft er mede aan bijgedragen dat de anti-homowetgeving recentelijk werd afgeschaft in India.

Aanmelden?
Heb jij interesse in het congres ‘Versterking gezocht’. Online inschrijven is helaas niet meer mogelijk. Op de dag zelf kan je nog wel inschrijven mits je direct betaalt met een pinpas.

Lees ook:
>> Hivos en HIV/AIDS
>> Apcom
>> Congres ‘Versterking gezocht’
>> Stop Aids Now!

Hivos ondersteunde in 2008 de Virus Free Generation campagne. Kijk hier naar de video’s

Lees ook

 • Column: Vrije ruimte

  17/12/2018

  Hivos jubileert dit jaar, een halve eeuw van vernieuwingsdrang en strijd voor sociale rechtvaardigheid. Het is tegelijk een goed moment voor reflectie. Wat is onze rol in deze roerige tijden waarop populistische en autocratische leiders zo’n groot stempel drukken?

  Lees meer

 • Op weg naar gelijke rechten in de Caraïben

  13/12/2018

  In 2009 werden vier transgenders in Guyana opgepakt en gearresteerd wegens crossdressing. Nu, na negen jaar lang de wet uitdagen en de zaak aanvechten, is er eindelijk gerechtigheid: mede dankzij de inspanningen van Hivos en partnerorganisaties is crossdressing niet langer strafbaar in Guyana.

  Lees meer

 • Een bijzondere nalatenschap

  10/12/2018

  Eddy Cohen uit Amsterdam liet na zijn overlijden een flink vermogen na aan drie goede doelen, waaronder Hivos. Om hem te eren hebben we een bankje geadopteerd in het Vondelpark, in het Rosarium.

  Lees meer