ENG
 


 

Nieuws

Steun homo’s en lesbiennes, vraag de gratis Hivos poster aan

Gepost op 23/02/2011

Afwijken van de heteroseksuele norm is in veel landen ronduit gevaarlijk en zelfs in Nederland is homofobie nog niet uitgebannen. Hivos verzet zich daar tegen. Met onze gratis posters kan ook jij je uitspreken.


Dat afwijken van de heteroseksuele norm gevaarlijk is blijkt wel in Honduras, waar je erom vermoord kan worden zonder dat je moordenaar ooit vervolgd wordt. Of in Oeganda, waar je straks misschien de doodstraf krijgt als je geen hetero bent.

Bestel de poster

Voor lokale Hivos-partners is de maat vol. Zij verdienen steun in hun strijd voor sociale acceptatie, de mogelijkheid tot het uitdragen van een eigen seksuele identiteit, het tegengaan van homofobie en het uitbannen van anti-homo wetgeving. Hivos vindt het belangrijk dat deze strijd ook in Nederland aandacht en erkenning krijgt. Met de nieuwe, gratis Hivos posters kun jij daaraan bijdragen. Vraag hem aan en hang hem op!

Stuur een email, o.v.v. 'poster aanvraag', naar info@hivos.nl en vermeld daarin je naam en adres. Vergeet ook niet aan te geven welke poster je het liefst wil hebben. De posters zijn ook verkrijgbaar in het Spaans en het Engels. Let op, het kan even duren voordat je de poster in huis hebt.
 
Naam poster: Ik ben gay (Nederlands, Engels of Spaans)

Poster: Ik ben lesbisch (Nederlands, Engels of Spaans)

 

Financieel steunen

Wil jij Hivos steunen bij haar strijd voor homo-emancipatie wereldwijd? Doe een gift!

Jouw reactie

thumb» | Terms and conditions
Steun Hivos met een gift
Kom in actie voor een vrije, eerlijke en duurzame toekomst. Steun onze partners en projecten in Afrika, Azië en Latijns Amerika.
Bedrag
 
Periode