ENG
 


 
SAMENWERKINGEN

Partners hier

Kunst & cultuur

Hubert Bals Fonds

Het Hubert Bals Fonds is opgericht met het doel om hulp te bieden bij de realisatie van opmerkelijke of belangrijke speelfilms en lange, creatieve documentaires van vernieuwende en getalenteerde filmmakers uit ontwikkelingslanden.

 
 
IDFA Bertha fund

IDFA

Het IDFA Bertha Fund ondersteunt documentaire filmmakers in Afrika, Azië, Latijns-Amerika, het Midden Oosten en richt het zich op het stimuleren van het documentaire filmklimaat in ontwikkelingslanden.

 
 

International Film Festival Rotterdam

Hivos vindt dat vernieuwende cinema onmisbaar is voor een vrije  samenleving en steunt daarom onafhankelijke filmmakers wereldwijd. Het  Internationale Film Festival Rotterdam (IFFR) biedt regisseurs een  podium voor hun artistieke visies. Zo krijgen zij de kans om hun  opvattingen over maatschappelijke thema’s te delen. Hivos is daarom de  trotse hoofdsponsor van het IFFR.

 
 

Poetry International

Stichting Poetry International is een literaire organisatie die zich ten doel stelt aandacht te vragen voor goede poëzie uit binnen- en buitenland en de internationale uitwisseling tussen dichters, poëzievertalers, -kenners en poëzieliefhebbers te stimuleren.

 
 

Theatre Embassy

Theatre Embassy maakt theaterproducties in samenwerking met artiesten in Afrika, Azië en Latijns-Amerika, waarbij de vaardigheden en de spirit van zowel de 'noordelijke' als de 'zuidelijke' landen samenvloeien.