ENG
 


 

Informatie pagina's

Spam

Onze excuses, je reactie is door ons systeem geblokkeerd.


 

Spelregels

Hivos wil dat mensen een stem krijgen. Ook op onze site zijn reacties, tips, ergernissen of vragen natuurlijk bijzonder welkom. Wel is een ieder die reageert zelf verantwoordelijk voor zijn/haar reacties.


 

Hivos en RSS

RSS is een standaard manier van het opmaken van teksten. Het heeft als voordeel dat een computerprogramma de inhoud en opmaak van de teksten kan interpreteren. Zo is er bijvoorbeeld een duidelijke scheiding tussen de titel van een artikel, een verwijzing en de tekst zelf.


 

Disclaimer

Hivos heeft de inhoud van deze website is met uiterste zorgvuldigheid tot stand gebracht en de informatie op de website wordt regelmatig gecontroleerd en geactualiseerd. Hivos kan echter niet garanderen dat de informatie op de website altijd juist, volledig en up-to-date is. Hivos accepteert dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Aan de op de website gepresenteerde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


 

Privacy

Hivos gaat zorgvuldig om met de door u verstrekte gegevens op deze website en handelt hierbij in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw gegevens worden niet zonder uw toestemming aan derden verstrekt, tenzij Hivos hiertoe wettelijk verplicht is.


 

Colofon

De website www.hivos.nl is een uitgave van ontwikkelingsorganisatie Hivos, Den Haag.