ENG
 


 

Partners

Partners daar

De kracht van Hivos is het bundelen van krachten met gelijkgestemde parternorganisaties. Hivos steunt meer dan 600 lokale maatschappelijke organisaties uit 26 landen in Afrika, Aziƫ en Latijns-Amerika. Meer informatie over de partnerorganisaties is te vinden in de partnerdatabase. Je kunt zoeken op werkveld, land, eerste letter van de naam van de organisatie en op werelddeel.

Wegens de overgang naar een ander systeem staan op deze site niet de meest recente gegevens over onze projecten en partnerorganisaties tonen. De informatie die u hieronder ziet zijn gegevens uit eind 2010. De actuele informatie over partners en projecten staat hier op onze internationale site. 


 

Partners hier

Ook in Europa en Nederland doet Hivos haar werk niet in haar eentje. Hivos werkt in Nederland samen met organisaties op het gebied van draagvlakversterking en beleidsbeĆÆnvloeding. Ook onderhoudt Hivos nauwe banden met humanistische organisaties. Op Europees niveau heeft Hivos zich verbonden aan verscheidene netwerken waaronder bijvoorbeeld de Alliance2015.


 

Allianties


 

Ondernemers

Hivos heeft ook informatie over haar projecten en partners beschikbaar gesteld op de portal Ondernemen in ontwikkelingslanden voor startende en bestaande Nederlandse bedrijven die zaken willen doen in opkomende markten in ontwikkelingslanden. Meer informatie voor het Nederlandse bedrijfsleven is ook te vinden op onze business portal (Engelstalig)