ENG
 


 

Aanmelden

Hou jezelf op de hoogte! Ontvang een jaar lang gratis het Hivos Magazine en meld je aan voor de maandelijkse digitale nieuwsbrief.

 

Hou jezelf op de hoogte!

Meer weten over het werk van Hivos en haar vele partnerorganisaties? Hivos geeft maandelijks en per kwartaal enkele publicaties uit met daarin het laatste nieuws, de agenda, achtergrondverhalen over de partners en werkvelden van Hivos, de stand van zaken rond de Hivos-campagnes, en nog veel meer. Hou jezelf dus op de hoogte met Hivos Magazine en de Hivos Digitale Nieuwsbrief.

 

Ontvang Hivos Magazine vier keer per jaar!

Hivos verleent steun aan Maya-Indianen in Guatemala. Nederlandse artiesten maken samen met Zuid-Afrikaanse rappers een hiphop album.Vrouwen mobiliseren zich tegen huiselijk geweld in Tanzania. Hoe gaat Hivos om met de politieke ontwikkelingen? Deze en andere onderwerpen komen aan bod in hét kwartaalblad van Hivos: het Hivos Magazine. Neem nu een gratis jaarabonnement op Hivos Magazine

 

Meld je aan voor de digitale nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen en activiteiten van Hivos en haar partnerorganisaties? Meld je dan nu aan voor de maandelijkse digitale Hivos nieuwsbrief.

Aanmelden