ENG
 


 

Kom in actie

Acties

Blijf hier op de hoogte van onze meest recente acties. Spreek je uit, sluit je aan of win!


 

Doneren

Een vrije, eerlijke en duurzame wereld. Met deze gedachte steunt Hivos ruim 700 lokale organisaties in 32 landen in Afrika, Aziƫ en Latijns-Amerika. Het zijn organisaties die er stuk voor stuk in slagen nuttige maatschappelijke projecten in hun landen op te zetten. Kies een thema en steun het werk van Hivos. Word ook donateur!

 
 

Sparen

Een kleine lening aan boeren, handelaren, timmerlieden of marktkooplui in ontwikkelingslanden geeft hen de kans een eigen bedrijfje te beginnen en zich structureel aan hun armoede te onttrekken. Het Hivos Triodos Fonds verstrekt dergelijke microkredieten aan arme ondernemers in ontwikkelingslanden.

 
 

Aanmelden

Hou jezelf op de hoogte! Ontvang een jaar lang gratis het Hivos Magazine en meld je aan voor de maandelijkse digitale nieuwsbrief.

 
 

Schenken en nalaten


 

Spreek je uit

Hivos steunt activisten, kunstenaars en bloggers in hun roep om vrijheid, want een stem is het sterkste wapen tegen onrecht. Dat geldt ook voor de jouwe. Wij in het westen hebben een belangrijke stem in het lot van deze mensen. Je kunt van je laten horen op sociale media, je mening geven op blogs of meedoen aan acties! Op deze pagina vind je enkele handige tips en lees je meer over het werk van Hivos.