ENG
 


 

Nieuws

Hivos door selectie NRC jury-award

Gepost op 15/07/2011

Hivos heeft de eerste juryselectie van de NRC Charity Award succesvol doorlopen. We zijn daarmee één van de kanshebbers op de NRC vakjury-award. Hivos dingt ook mee naar de publieksprijs. De gesluierde dame staat symbool voor de moeilijke strijd tegen homofobie. De prijs is voor Hivos een geweldige kans om hier aandacht voor te vragen. 


Charity Award

Stemmen
Op deze website kun je stemmen. Klik daarvoor op het meest rechter pijltje en deel je stem vooral met vrienden en followers op Facebook en Twitter.

NRC Media biedt de winnaar van de publiek,- en vakjuryprijs viermaal twee pagina’s in NRC Handelsblad en/of NRC Next.

 

Poster voor thuis
Deze poster mag gezien worden. LGBT-partners van Hivos verdienen steun in hun strijd voor sociale acceptatie, de mogelijkheid tot het uitdragen van een eigen seksuele identiteit, het tegengaan van homofobie en het uitbannen van anti-homo wetgeving. Hivos vindt het belangrijk dat deze strijd ook in Nederland aandacht en erkenning krijgt. Met de nieuwe, gratis Hivos posters kun jij daaraan bijdragen. Vraag hem aan en hang hem op!

Stuur een email, o.v.v. 'poster aanvraag', naar info@hivos.nl en vermeld daarin je naam en adres. Vergeet niet om in de email aan te geven welke poster je wenst te ontvangen. De poster 'Ik ben lesbisch' is ook verkrijgbaar in een Spaanse en Engelse variant.  

 

 
 

Jouw reactie

thumb» | Terms and conditions
Steun Hivos met een gift
Kom in actie voor een vrije, eerlijke en duurzame toekomst. Steun onze partners en projecten in Afrika, Azië en Latijns Amerika.
Bedrag
 
Periode